Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Miért hiszik, hogy attól,...

Miért hiszik, hogy attól, hogy 20 éves lányként szűz vagyok, biztosan értelmes, rendes "ritkaság" vagyok?

Figyelt kérdés
Nem értem, miért annyira megdöbbentő, és főleg azt nem, hogy ebből miért vonnak le messzemenő következtetéseket az intelligenciaszintemre vonatkozólag....? (Ilyen anonim oldalakon, mint pl. a gyakori)
2013. jan. 21. 00:26
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
63%

Mert a férfiak számára csábító dolog a szűzesség. Érték. Szedjük szét két fő részre:

Ösztönök / Etológia:

Nem volt még dolgod más hímmel. A nőstény szerepe a nemzés, az utódok felnevelése, ebbő a szempontból kecsegtető egy érintetlen egyed. És pont ezért van az, hogy a fiú lúzer, a lány meg kincs, ahogy az is, hogy a fiú aki sokat dug az király, a lány az meg ringyo'. Mert az állatoknál a hímnek a "magszétszórás" a feladata, a nősténynek pedig a porontyok óvása, életre felkészítése.

Érzelmi / Racionális szempontból pedig az látszik (az látható bele), hogy nem adtad oda magad akárkinek, és valószínűleg megbecsülöd magad, nem dobod oda csak úgy a tested. És ha magad megbecsülöd, akkor más is meg fog. Hát röviden ennyi. :)

2013. jan. 21. 01:04
 22/29 Vadkan01 válasza:
Az ember nem veszi észre a saját értelmi szintjét tehát lehet vagy akár biztos, hogy magas az IQ-d. AHOY
2013. jan. 21. 01:12
 23/29 anonim ***** válasza:
22-es, ezt nagyon jól megírtad.
2013. jan. 21. 01:16
 24/29 anonim ***** válasza:
23%
Nem tudom, miért hiszik ezt, szerintem nem nagy szám. Nekem személy szerint érdektelen, sőt, inkább problémát sejtenék ebben, mint kuriózumot.
2013. jan. 21. 01:41
 25/29 anonim ***** válasza:
A macskáknál például úgy van, hogy a nőstényt egyetlen éjszaka alatt 15-20 kandúr is meg prütyköl, talán nem véletlenül nevezik a nőket cicusnak, cicának.
2013. jan. 21. 06:31
 26/29 anonim ***** válasza:

Ha csak annyit irsz le, hogy - teszem azt - "20 eves lany vagyok es szuz. Mi a velemenyetek?", abbol maga Sherlock Holmes a tokelyre fejlesztett dedukcios modszerenek alkalmazasaval sem tudna arra a kovetkeztetesre jutni, hogy biztosan ertelmes/intelligens/rendes vagy, mert egyszeruen keves hozza az informacio.

En - bar lehet, hogy kisse szigoru vagyok e tekintetben - a "20 eves lany vagyok es szuz. Mi a velemenyetek?" (vagy egy ehhez hasonlo) mondatot sem nyelvhelyessegi, sem mondatszerkesztesi szempontbol nem tartom tulsagosan bonyolultnak, ezert ezt is kevesnek erzem ahhoz, hogy a mondat alkotojanak szellemi es intelligenciabeli kepessegeire kovetkezteteseket lehessen levonni.

No, persze, ez a kerdesed es az itteni hozzaszolasaid mar bizakodasra adnak okot, de itt sok a pluszinformacio, ami az alapkerdesnel hianyozna.

2013. jan. 21. 11:07
 27/29 anonim ***** válasza:
Én tiszteletre méltónak tartom, hogy nem vagy könnyen kapható! Miért baj ha dicsérnek?
2013. jan. 21. 11:07
 28/29 anonim ***** válasza:

Én is 20 éves szűz lány vagyok.

Sokan csak néznek, hogy az hogy lehet, meg egyrészt örülnek, mert ők akarnak bevezteni a dolgokba.

Egyébként nálam abból gondolják, hogy valamennyire értelmes vagyok, hogy még nem találtam meg a megfelelő embert, akiben annyira meg tudnék bízni, hogy megtegyem.

2013. jan. 21. 15:10
 29/29 A kérdező kommentje:

NA igen, én sem találtam még olyan embert :)

Köszi a válaszod!

2013. jan. 21. 16:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!