Miért hiszik, hogy attól, hogy 20 éves lányként szűz vagyok, biztosan értelmes, rendes "ritkaság" vagyok?
Mert a férfiak számára csábító dolog a szűzesség. Érték. Szedjük szét két fő részre:
Ösztönök / Etológia:
Nem volt még dolgod más hímmel. A nőstény szerepe a nemzés, az utódok felnevelése, ebbő a szempontból kecsegtető egy érintetlen egyed. És pont ezért van az, hogy a fiú lúzer, a lány meg kincs, ahogy az is, hogy a fiú aki sokat dug az király, a lány az meg ringyo'. Mert az állatoknál a hímnek a "magszétszórás" a feladata, a nősténynek pedig a porontyok óvása, életre felkészítése.
Érzelmi / Racionális szempontból pedig az látszik (az látható bele), hogy nem adtad oda magad akárkinek, és valószínűleg megbecsülöd magad, nem dobod oda csak úgy a tested. És ha magad megbecsülöd, akkor más is meg fog. Hát röviden ennyi. :)
Ha csak annyit irsz le, hogy - teszem azt - "20 eves lany vagyok es szuz. Mi a velemenyetek?", abbol maga Sherlock Holmes a tokelyre fejlesztett dedukcios modszerenek alkalmazasaval sem tudna arra a kovetkeztetesre jutni, hogy biztosan ertelmes/intelligens/rendes vagy, mert egyszeruen keves hozza az informacio.
En - bar lehet, hogy kisse szigoru vagyok e tekintetben - a "20 eves lany vagyok es szuz. Mi a velemenyetek?" (vagy egy ehhez hasonlo) mondatot sem nyelvhelyessegi, sem mondatszerkesztesi szempontbol nem tartom tulsagosan bonyolultnak, ezert ezt is kevesnek erzem ahhoz, hogy a mondat alkotojanak szellemi es intelligenciabeli kepessegeire kovetkezteteseket lehessen levonni.
No, persze, ez a kerdesed es az itteni hozzaszolasaid mar bizakodasra adnak okot, de itt sok a pluszinformacio, ami az alapkerdesnel hianyozna.
Én is 20 éves szűz lány vagyok.
Sokan csak néznek, hogy az hogy lehet, meg egyrészt örülnek, mert ők akarnak bevezteni a dolgokba.
Egyébként nálam abból gondolják, hogy valamennyire értelmes vagyok, hogy még nem találtam meg a megfelelő embert, akiben annyira meg tudnék bízni, hogy megtegyem.
NA igen, én sem találtam még olyan embert :)
Köszi a válaszod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!