Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Miért hiszik, hogy attól,...

Miért hiszik, hogy attól, hogy 20 éves lányként szűz vagyok, biztosan értelmes, rendes "ritkaság" vagyok?

Figyelt kérdés
Nem értem, miért annyira megdöbbentő, és főleg azt nem, hogy ebből miért vonnak le messzemenő következtetéseket az intelligenciaszintemre vonatkozólag....? (Ilyen anonim oldalakon, mint pl. a gyakori)
2013. jan. 21. 00:26
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
És köszönöm a privátban tett nagylelkű ajánlatot, de nem fogok visszaírni XD
2013. jan. 21. 00:40
 12/29 Relikvia válasza:
36%
7.esnek igaza van :D en treul irok...slenget hasznalok.....szal gyoker ba*omarcu vagyok....ezt vonja le mindenki es hat igyis van xD
2013. jan. 21. 00:42
 13/29 A kérdező kommentje:
Most egyébként főleg általánosságban érdekelt a téma, hogy mit gondoltok a fent említett hozzáállásról. (Nálam kicsit összetett a "miért", de ezzel nem is foglalkoznék itt)
2013. jan. 21. 00:42
 14/29 anonim ***** válasza:
2%

"Nem olyan nagy kunszt pedig helyesen írni, ha rosszul írnám, úgyis aláhúzná pirossal, nem tudom, hogy lehet még ennek ellenére hibásan írni... :'D"

Te agyoniskolázott gy*kér, telefonon nem húzza alá pirossal..

Nem vagy szép(nem lehetsz szép), hülye ne legyél...Nagy értelmi fejlettségre se látok nagy esélyt, így sry, de szerintem szimplán csúnya lehetsz...

Értéknek meg azért tartják, mert még vannak olyanok akik nem tízen x éves korukba k*rválkodnak..

2013. jan. 21. 00:44
 15/29 panini ***** válasza:
A 11. válaszolóval teljes mértékben egyetértek.
2013. jan. 21. 00:46
 16/29 A kérdező kommentje:

Nem értem, miért kellett így megsértődnöd, megbántódtál?

Nyilván nem arról beszélek, aki telefonról ír!

"Rosszak az idegei, barátom"

2013. jan. 21. 00:46
 17/29 anonim ***** válasza:

#11 vagyok.

Nem tudom, hogy a miértet kifejtetted-e már itt a GyK-n és az alapján ítéltek intelligensnek, mert ez is számít

Mert, ha a 2. pontom okán vagy még mindig szűz 20 éves létedre, vagy esetleg vallási okokból, akkor igenis "ritkaság" vagy.

Ha amiatt nem vagy szűz, mert adottságaid miatt nem tudsz szexuális kapcsolatot létesíteni, akkor valóvan nem feltételezhető magas IQ, EQ, mert így nem azon múlik, mert nem tudsz mit csinálni, ez van.

De, ha össze adom a következőket:

-valószínűleg logikusan gondolkodozol, mert említést tettél a logikáról

-helyesen írsz

-a nyelvtani formalitásnak is eleget teszel

-tegyük fel, hogy 2. pontom okán vagy még szűz

akkor szerintem joggal feltételezhetem, hogy intelligens emberi lény vagy.

2013. jan. 21. 00:53
 18/29 anonim ***** válasza:

Danke Panini!

Egyébként én is mobilról írok, de még is törekszem a helyes szövegre.

2013. jan. 21. 00:55
 19/29 A kérdező kommentje:

Nem a lehetőség hiánya az akadály nálam

Egyébként köszönöm szépen mindenkinek a választ!

2013. jan. 21. 00:58
 20/29 anonim ***** válasza:

De nem osztod most már meg velem/velünk, hogy miért vagy szűz, ha nem a lehetőség hiánya az oka? Mert most már kíváncsi vagyok, tényleg.

Eleven (11)

2013. jan. 21. 01:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!