Mit gondolnak a lányok, a leendőbeli pasijukról, ha kiderül, hogy 23évesen még szűz?
Figyelt kérdés
Rólam szó, azért vagyok szűz, mert nem voltam még szerelmes soha, de úgy különösebben a szex sem hoz lázba annyira. Nem is tudom magam elképzelni, az utcán sétálni valakivel kézenfogva, csak az ágyban. Lehet hogy nem nőttem még fel, mert nem érzem magam 23évesnek.
Szerintem helyes gyerek vagyok, sőt magas és vicces, kedves, meg őszinte is.
2013. jan. 20. 11:53
21/21 anonim válasza:
szerintem semmiképp ne hazudj neki.. ha már jársz vkivel, minimum tudnia kell és ha olyan hülye, hogy ezért otthagy, nahát akkor egészségére.. meg sem érdemelt
de azért sem érdemes hazudni mert ez kiderül az 1. alkalomnál, ugyanis a szokványosnál hamarabb elfogsz menni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!