Lányok! Titeket ez zavarna?
Sziasztok, huszonéves srác vagyok és még szűz. Hogy miért? Egyszerű, elég gáz a cerka. A mérettel nem is lenne baj szerintem: 15cm, de lefelé görbül, bal oldalra dől tőből, mint a pisai ferde torony, és még a bal herém is lejjebb lóg vagy 4cm-rel. Szégyellem, nagyon szánalmasan néz ki, ezért önbizalmam sincs. Volt már hogy akciózhattam volna de egyszerűen nem mertem elővenni mert mit szólna hozzá, kiröhög.
Mennyire zavarna titeket lányok ha leendő barátotok ilyen asszimetrikus lenne?
Akadályoz ez szexben? (mármint hogy görbe)
Teljesen rá vagyok feszülve erre a problémára, és nem tudok túllépni rajta.
Esetleg ha vannak itt sorstársak leírhatnák a tapasztalatokat.
Ja és ez egy komoly kérdés lenne, ne trollkodjátok szét légyszíves, valamint nem sajnáltatni akarom magam, őszinte válaszokat várok, nem kegyes hazugságokat. Köszönöm.
volt már ilyen ferdefarkú hapsim, és sokkal élvezetesebb volt vele a szex mint bármelyik szögegyenes fallosszal.
ha nagyon szégyenlős lennél, még így is leolthatod a lámpát.
Most egy őszinte válasz következik...
Hülye vagy! :)
Minden farok ferde, aki ballal veri annak balra aki jobbal veri annak jobbra. Továbbá minden farok görbül, egyenetlen, karikás, hullámos, göcsörtös és bumszli, de tökmindegy hogyan a lényeg, hogy amikor mozgatod pont amiatt fog jól ingerelni, hogy nem olyan mint egy tökéletes egyenes rúd...
Őszintén, sose elemezgettem barátom szerszámát, hogy hány fokos szögben dől jobbra vagy balra :DD
Ha ilyenért kiröhög egy csaj, akkor vele van valami gond :D
Nézd meg ezt:
Elég ferde?:))) Direkt ferdére gyártják, mert így izgatja a G pontot, ha lefele ferde akkor meg hátulról behatolva lesz csodálatos, ne görcsöljél már :)
Mi az, hogy nálad kicsit jobban? Hány farokkal hasonlítottad már össze a tiédet?
Az enyém is balra görbül ... eddig megfelelt mindenkinek, akinek szerencséje volt hozzá :-P
És igen, ahogy előző írta: volt aki ezért lelkesedett a farkamért, pont úgy görbült, hogy az neki különösen jó érzés volt bizonyos pózokban!
6-os: Ez egész jó érv.
Utolsó: Nézegetem és a csinos p*csákat ne aggódjál, csak szeretném ha az első alkalom jól sikerülne és nem szeretnék csalódást okozni a csajnak, hogy nem azt kapja amire számít. Technikán még lehet változtatni ha nem lennék jó elsőre, de a kinézeten nem nagyon. És beégni sem szeretnék, de az eddigi válaszok egész megnyugtatóak, igaz csajok eddig nem sokan válaszoltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!