Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Lányok! Titeket ez zavarna?

Lányok! Titeket ez zavarna?

Figyelt kérdés

Sziasztok, huszonéves srác vagyok és még szűz. Hogy miért? Egyszerű, elég gáz a cerka. A mérettel nem is lenne baj szerintem: 15cm, de lefelé görbül, bal oldalra dől tőből, mint a pisai ferde torony, és még a bal herém is lejjebb lóg vagy 4cm-rel. Szégyellem, nagyon szánalmasan néz ki, ezért önbizalmam sincs. Volt már hogy akciózhattam volna de egyszerűen nem mertem elővenni mert mit szólna hozzá, kiröhög.

Mennyire zavarna titeket lányok ha leendő barátotok ilyen asszimetrikus lenne?

Akadályoz ez szexben? (mármint hogy görbe)

Teljesen rá vagyok feszülve erre a problémára, és nem tudok túllépni rajta.

Esetleg ha vannak itt sorstársak leírhatnák a tapasztalatokat.

Ja és ez egy komoly kérdés lenne, ne trollkodjátok szét légyszíves, valamint nem sajnáltatni akarom magam, őszinte válaszokat várok, nem kegyes hazugságokat. Köszönöm.

2013. jan. 18. 10:33
1 2
 11/16 anonim válasza:
100%

Ne agonizálj. :) Senki sem tökéletes, nekünk csajoknak éppen annyi bajunk van magunkkal, mint neked a füykössel. :) Engem személy szerint nem érdekel, hogy néz ki, a lényeg, hogy tudjon vele bánni. :)

Csak bátran, ha nem egy Miss Plasztikcicába zúgtál bele, akkor semmi gond nem lehet.

23/N

2013. jan. 18. 14:09
 12/16 anonim ***** válasza:
Teljesen normális így is szerintem, igazából nekem teljesen mindegy, hogy hogy néz ki, csak tudja használni az illető... :)
2013. jan. 18. 15:47
 13/16 anonim ***** válasza:
Ne izgulj ha rendesen bevaditod a csajt nem azt fogja nézegetni hogy milyen hanem, hogy mielőbb tedd már be :).A nők is szégyenlősek sok minden zavarja őket saját magukon.Ha egy kedves aranyos lánnyal leszel,akivel jól megértitek egymást,biztos nem fog kinevetni ne félj.Egyébként nekem is volt görbe szerszámmal rendelkező pasim,semmi gond nincs vele:) 27/L
2013. jan. 18. 17:05
 14/16 anonim ***** válasza:

Én lány vagyok és én a kisajkaim miatt nem merek lefeküdni a barátommal. Szóval átérzem a helyzeted.

Viszont én úgy hallottam, hogy a görbébb pénisz még nagyobb élvezetet is tud nyújtani. Szerintem nem kéne szégyelned :)

2013. jan. 18. 17:20
 15/16 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat
2013. jan. 19. 04:28
 16/16 anonim válasza:

[link]

Itt erről megy a vita (a V helyére u-t kell írni és úgy műkszik az oldal).

Elég meredek amúgy az írás, szóval csak óvatosan az olvasással

2013. máj. 28. 12:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!