Mit gondolnak a lányok, a leendőbeli pasijukról, ha kiderül, hogy 23évesen még szűz?
Rólam szó, azért vagyok szűz, mert nem voltam még szerelmes soha, de úgy különösebben a szex sem hoz lázba annyira. Nem is tudom magam elképzelni, az utcán sétálni valakivel kézenfogva, csak az ágyban. Lehet hogy nem nőttem még fel, mert nem érzem magam 23évesnek.
Szerintem helyes gyerek vagyok, sőt magas és vicces, kedves, meg őszinte is.
Furák azok a lányok, akik elítélnek csak azért egy srácot mert, szűz. Ahogy elnézem a lányok elfelejtik azt, hogy ők is voltak kezdők.
Gondolom az már el sem jut a kis csökönyes tudatukig, hogy egy tapasztalatlan is belejön egyhamar, vagy idővel- mindez „gyakorlás kérdése”.
De ha már minden egyes fiúhoz így állnak, hogy hé kölök, te tapasztalatlan kisf„@sz” ..ÉS még csodálkozunk, hogy sokan önbizalom hiányosak? Idegesek? ÉS még sorolhatnám. Itt a normális emberekről beszélek...
Vagy csak nektek lehet csakis olyan elvárásaitok, hogy nektek mindent elnézzenek, mert lányok vagytok? Nekte szabad szűznek lenni 20 felet is minden követekezmények nélkül? Miközbn ti meg lekoptatjátok a normális embereket a beteges gondolkodásotok miatt.,,
Ott a pont! Egy csaj lehet ma akármilyen segghülye, ha minimális kinézete van, azonnal özönlenek rá.
Egy fiúnak ellenben valami félistennek kell lennie, hogy egyáltalán szóba álljanak vele. Én csak azt kérdem: Mire föl?
Én örülnék neki, mivel én is szűz vagyok, nem volt még soha komoly kapcsolatom. Úgy érzem sokszor hogy elképzelhetetlen számomra hogy párom legyen, de közben meg vágyom rá hogy legyen egy komoly kapcsolatom...
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!