Megtegyem? 22 eves szuz
Figyelt kérdés
Nagy dilemmaban vagyok. Spanyolorszagban vagyok Erasmus hallgato. Egy honap mulva haza kell mennem, mert vege a felevnek. Egy honapja megismerkedtem egy spanyol fiuval, nagyon jo baratok lettunk, parszor talalkoztunk, segitett a hazijaimban is. Elhivott hozza a szulinapi partijara, es berugtunk, megcsokolt, hazakisert es egyutt aludtunk, csokoloztunk, beprobalkozott finoman de mondtam h nem szeretnem, ekkor megcsokolt es mondta hogy szeret engem es en egy tiszta lany vagyok, o pedig egy romlott ferfi es elkezdett sirni, hogy en ugyis nemsokara hazamegyek, es o egyebkent sem hisz a szerelemben. Reggel jozanon is atolelt megcsokolt, mondta, hogy szeret. Utana ismet talalkozgattunk, a minap eljott ertem egy buliba, de en nagyon reszeg voltam, hazavitt a hazaba, adott pulcsit es nadragot, majd atolelt megcsokolt, es elaludtunk. A baratnoim lattak a fiut, es biztatnak, hogy fekudjek le vele, mert nagyon dogos, de en meg szuz vagyok. Nemsokara megyek haza...nem tudom mi tevo legyek.2013. jan. 20. 11:01
31/34 anonim válasza:
JAj istenem ja jaj 22 évesen még szűz vagy? Akkor veled van a gond örülj neki hogy valaki beindult rád meddig akarsz szüz maradni 50 éves korodig?
32/34 anonim válasza:
Mivel azt mondtad, h jól néz ki, ezért az etikett szabályai szerint illene dugni vele.
33/34 anonim válasza:
De hát semmit nem veszítesz :D annak meg örülj, hogy ilyen kis Casanova a csávóka és mindenkivel dug, legalább tapasztalt és akk tutkó jó lesz vele.
Alapból baromság ez a "ne tedd, csak dugni akar, hazamész biztosmég csomó csajnak beadja ugyan ezt a szöveget" ÉÉÉÉÉSS??? 1értelmű, hogy nem feleséget keres, gondolom nem is állította, h bármi más lenne ebből mint egyéjszakás :D de hát azzal meg mi a baj? Nem elég ha te is ő is évezitek még fogadjon örök hűséget is vagy mi a rák?
34/34 A kérdező kommentje:
de nagyon felek az elso alkalomtol :D Mi lesz ha terhes leszek??
2013. jan. 23. 20:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!