Szerintetek megtegyem vagy ne? Már majdnem egy éve eggyütt vagyunk és én tényleg nagyon szeretem de még csak 15 éves vagyok, ő meg már 18. folyt. :
Szerintem ne tedd meg, ha nem vagy benne biztos...
ha meg otthagy akkor leszo*phat!arról nem is beszélve, h 15 vagy,van időd:P
Mivel felmerült benned ez a kérdés ezért ne tedd meg!És mivel 1 éve együtt vagytok és nem csak lyukra játszik ezért még biztos ráér várni. Ha meg ezért szakít veled akkor nem normális. Ha valaki eldob egy egy éves kapcsolatot csak azért mert a barátnője még várni szeretne, akkor annak tuti van valami baja nyakon felül.
Hogy megnyugtassalak: Szerintem a barátod meg fog érteni, ha azt mondod neki, hogy szeretnél még várni és még nem szeretnél lefeküdni vele, de ha mindenképp örömet szeretnél okozni neki, akkor akár pettingelhettek is, de előtte mindenképp beszéld meg vele, hogy csak petting és még semmi több.
igaza van az előttem szólónak!
1évet várt rád! és nem ment más irányba a lányok terén
nagy szemétség lenne ha valaki másnak adnád oda, aki lehet hogy gagyibb srác mint ő.
Ez az egész attól függ mennyire érzed magad felkészültnek. Azelőtt én úgy gondoltam 16 éves koromig minimum várok, végül 15 évesen feküdtem le a barátommal akivel 9 hónapja voltunk már együtt.
Ha szeretitek egymást nem fog ezen múlni a kapcsolatotok, beszéld meg vele hogy még nem érzed magad felkészültnek, és ha igazán szeret és megért, akkor várni fog.
Érezni fogod amikor készen vagy rá :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!