Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szerintetek megtegyem vagy...

Szerintetek megtegyem vagy ne? Már majdnem egy éve eggyütt vagyunk és én tényleg nagyon szeretem de még csak 15 éves vagyok, ő meg már 18. folyt. :

Figyelt kérdés
mindketten szeretnénk de ha józanul gondolkodok akkor én még túl fiatal vagyok és félek nemet mondani nehogy emiatt legyen vége a kapcsolatunknak:S már maga a fájdalomtól is félek de ez most nem is olyan fontos számomra hanem inkább az hogy még csak 15 éves vagyok.
2009. okt. 25. 22:05
 1/9 anonim ***** válasza:

Szerintem ne tedd meg, ha nem vagy benne biztos...

ha meg otthagy akkor leszo*phat!arról nem is beszélve, h 15 vagy,van időd:P

2009. okt. 25. 22:10
 2/9 anonim ***** válasza:
Ha 1 évet várt, elvileg megérdemelne ennyit tőled, de ha annyira félsz, akkor ne tedd meg. Viszont akkor ne is húzd tovább az agyát, hagyd inkább a srácot.
2009. okt. 25. 22:15
 3/9 anonim ***** válasza:

Mivel felmerült benned ez a kérdés ezért ne tedd meg!És mivel 1 éve együtt vagytok és nem csak lyukra játszik ezért még biztos ráér várni. Ha meg ezért szakít veled akkor nem normális. Ha valaki eldob egy egy éves kapcsolatot csak azért mert a barátnője még várni szeretne, akkor annak tuti van valami baja nyakon felül.

Hogy megnyugtassalak: Szerintem a barátod meg fog érteni, ha azt mondod neki, hogy szeretnél még várni és még nem szeretnél lefeküdni vele, de ha mindenképp örömet szeretnél okozni neki, akkor akár pettingelhettek is, de előtte mindenképp beszéld meg vele, hogy csak petting és még semmi több.

2009. okt. 25. 22:24
 4/9 anonim válasza:
50%
Én is 15 éves voltam mikor elvesztettem a szüzességem, pedig nem jártam ilyen régóta a fiúval csak bele voltam zúgva. Szerintem ha felkészültél, feküdj le vele, mert ha szakítotok és később lesz egy másik fiúd akivel nem is olyan különleges az egész,és mégis azzal fekszel le szerintem azt meg fogod bánni.És azzal meg ne törídj h csak 15 vagy, ha szerelmes vagy és felkészültél rá.
2009. okt. 25. 22:48
 5/9 anonim válasza:

igaza van az előttem szólónak!

1évet várt rád! és nem ment más irányba a lányok terén

nagy szemétség lenne ha valaki másnak adnád oda, aki lehet hogy gagyibb srác mint ő.

2009. okt. 25. 23:28
 6/9 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat...=)
2009. okt. 26. 15:04
 7/9 anonim ***** válasza:

Ez az egész attól függ mennyire érzed magad felkészültnek. Azelőtt én úgy gondoltam 16 éves koromig minimum várok, végül 15 évesen feküdtem le a barátommal akivel 9 hónapja voltunk már együtt.

Ha szeretitek egymást nem fog ezen múlni a kapcsolatotok, beszéld meg vele hogy még nem érzed magad felkészültnek, és ha igazán szeret és megért, akkor várni fog.

Érezni fogod amikor készen vagy rá :)

2009. okt. 26. 15:47
 8/9 anonim válasza:
Ne tedd meg! ha lefekszel vele meg akkor is elhagyhat. en is pont ebben a helyzetben voltam es gondolom kitalalod, hogy hogy vegzodott...azota is banom NAGYON!
2009. okt. 28. 14:27
 9/9 anonim válasza:
Sztem ha egy éve veled van,nem csak úgy elhagyni ha megkapott. A mai fiúk nem várnak ennyit,csak ha szeretnek. Ha csak a szex érdekelné már megoldhatta volna akár egy buliba 1óra alatt,nem fecsérelte volna rád az időt 1évig.
2009. okt. 28. 22:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!