Ti megtennétek?
Sztem NE!!!!!!
ink találj egy fiút magadnak :)
Szia,
én is így voltam vele. 20 éves voltam amikor már nagyon akartam érezni egy lány közelségét. Rengeteget udvaroltam, próbálkoztam lányoknál. Sorozatos visszautasításokat kaptam. Utolsó helyre hagytam az örömlányt és végül az lett belőle, hogy elmentem egyhez. Vittem neki bon-bont meg egy szál virágot,(Ő is csak ember, vannak érzései, örült a virágnak, csak neki ez a munkája) megittunk egy kávét, beszélgetünk, előre fizetni kellett. Elmondtam neki őszintén, hogy kezdő vagyok. Utána megnyugtatott és minden szépen ment. Felejthetetlen élmény maradt számomra. Nem bántam meg, hogy prostival veszítettem el. Büszke nem vagyok rá, hogy nem tudtam legalább egy csajt felszedni. De ez nem csak rajtam múlott.
Átérzem a helyzeted, és azt mondom elég nagy vagy ahhoz, hogy el tudd dönteni mit akarsz. NE GONDOLKODJ, TEGYÉL AZÉRT, HOGY JÓL ÉREZD MAGAD!!! (Mellesleg, ha egy tapasztalt fiút fogsz ki, akkor biztos, hogy figyelni fog rád és tesz azért, hogy maradandó élmény maradjon számodra az első menet!)
21/F
Ha az életed tönkreteszi a vágy, nem szabad hagyni.
Ismeretlen idegen buliban vagy férfiprosti nagy zakó lenne.
Olyan férfit kell keresni, aki figyel rád, keresi az örömöd, szeretettel és kellő férfias határozottsággal bánik veled. Ha előre lezsírozzátok, hogy nem szerelemről van szó, hanem kölcsönös örömszerzésről, és ezt be is tudjátok tartani, akkor jó lesz a képlet:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!