Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hogyan beszéljem le a barátnőm...

Hogyan beszéljem le a barátnőmet arról, hogy orbitális nagy baromságot csináljon?

Figyelt kérdés
A barátnőm a szüzességét készül elveszíteni egy olyan fiúval, akit régóta szeret, de a fiú szinte biztos, hogy csak a szexre megy. Én ezt nagyon rossz ötletnek tartom, de nem tudom, hogy is próbálhatnám finoman lebeszélni róla úgy, hogy ne érezze azt, hogy ellene fordultam. Nagyon szeretem őt, és nem szeretném, ha a szerelem ennyire elvenné a fejét, de azt se akarom, hogy megutáljon emiatt, hiszen megbízik bennem és ezt a titkát is elmondta. Kérlek segítsetek, hogy hogyan adhatná tudtára, hogy ne csináljon semmi meggondolatlant!17/L
2013. jan. 15. 16:36
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
IGazat mondok, most nem hiszem el, miért nem lehet elhinni amit írok, egyébként is mi jó lenne nekem abban, hogy kitalálok egy kamu kérdést. Itt fontos dologról van szó...:(
2013. jan. 15. 16:50
 12/18 anonim ***** válasza:
86%

Hát egy finom figyelmeztetést megér a dolog, de ezen kívül nincs beleszólásod, ez több okból is így van.

1: ez az ő élete, amit az ő döntései visznek előre; ne akarj helyette dönteni, mert azt az életet nem te éled! Ha nem akar rád hallgatni és erőlteted, az csak konfliktust szülhet.

2: az, hogy neked az a véleményed, hogy a srác csak a szexre megy, korántsem biztos, hogy így is van, ne ítélkezz! Első kézből számolhatok be ilyesmiről: mindig tiszteltem és szerettem a barátnőm, mindig hűséges voltam hozzá. Ehhez képest mindenkinek az volt a véleménye, hogy én egy bunkó vagyok, ő meg nem fogja fel, hogy mennyivel jobbat találhatna. Hallottam olyan pletykákat, hogy én össze-vissza csalom és hasonlók. Erről ennyit.

3: az embert nem szabad megfosztani a kudarcaitól, mert a legtöbbet azokból tanulunk. Nem lehetsz mindig erkölcscsősz mellette, NEKI kell megtapasztalnia a tettei következményeinek súlyát, és meg kell szoknia, hogy magára kell vigyáznia. Van az ismeretségi körömben olyan baráti pár, ahol az egyik csaj folyamatosan kisegíti, megvédi a másikat, aki - többek között ezért is - totál életképtelen.

Ne érts félre, nyilván vigyáznod kell a barátaidra, de nem döntheted el helyettük, hogy kivel, hol és mikor feküdjenek le. Az egyik előttem szólónak totálisan igaza van: ha a srác - ne adj isten - tényleg átvágja, akkor legyél teljesen mellette.

2013. jan. 15. 16:51
 13/18 A kérdező kommentje:
A barátnőm 15 éves, szerintem így érthető az aggodalmam...
2013. jan. 15. 16:52
 14/18 anonim ***** válasza:

mondjuk kezd nekem is kicsit kamugyanúsnak tűnni:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szuzesseg__3884..

2013. jan. 15. 16:59
 15/18 A kérdező kommentje:
Istenem, nem kamukérdés. Miért nem lehet elhinni, hogy valaki aggódik valaki iránt, aki fontos neki? És onnan tudom, hogy csak szexre kell a fiúnak, hogy konkrétan megbezsélték, hogy a fiú elveszi a szüzességét. NINCSENEK KAPCSOLATBAN!:/
2013. jan. 15. 17:05
 16/18 anonim ***** válasza:
42%
Szerintem is hülyeséget csinál a barátnőd! Velem kéne elveszítenie a szüzességét.
2013. jan. 15. 18:10
 17/18 anonim ***** válasza:
Hát ha te ezt előre látod, hogy csak a szexre megy akkor megtippelnéd nekem a következő 5-ös lottó számokat? Csak hogy legyen hasznom is hogy írtam ide:D
2013. jan. 15. 19:20
 18/18 anonim ***** válasza:
Vegyél neki egy vibrátort, vagy szeresd el a srácot.
2013. jan. 15. 19:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!