Hogyan beszéljem le a barátnőmet arról, hogy orbitális nagy baromságot csináljon?
Hát egy finom figyelmeztetést megér a dolog, de ezen kívül nincs beleszólásod, ez több okból is így van.
1: ez az ő élete, amit az ő döntései visznek előre; ne akarj helyette dönteni, mert azt az életet nem te éled! Ha nem akar rád hallgatni és erőlteted, az csak konfliktust szülhet.
2: az, hogy neked az a véleményed, hogy a srác csak a szexre megy, korántsem biztos, hogy így is van, ne ítélkezz! Első kézből számolhatok be ilyesmiről: mindig tiszteltem és szerettem a barátnőm, mindig hűséges voltam hozzá. Ehhez képest mindenkinek az volt a véleménye, hogy én egy bunkó vagyok, ő meg nem fogja fel, hogy mennyivel jobbat találhatna. Hallottam olyan pletykákat, hogy én össze-vissza csalom és hasonlók. Erről ennyit.
3: az embert nem szabad megfosztani a kudarcaitól, mert a legtöbbet azokból tanulunk. Nem lehetsz mindig erkölcscsősz mellette, NEKI kell megtapasztalnia a tettei következményeinek súlyát, és meg kell szoknia, hogy magára kell vigyáznia. Van az ismeretségi körömben olyan baráti pár, ahol az egyik csaj folyamatosan kisegíti, megvédi a másikat, aki - többek között ezért is - totál életképtelen.
Ne érts félre, nyilván vigyáznod kell a barátaidra, de nem döntheted el helyettük, hogy kivel, hol és mikor feküdjenek le. Az egyik előttem szólónak totálisan igaza van: ha a srác - ne adj isten - tényleg átvágja, akkor legyél teljesen mellette.
mondjuk kezd nekem is kicsit kamugyanúsnak tűnni:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szuzesseg__3884..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!