Ha úgy ujjaztam meg a barátnőmet hogymég szűz csak egy pici előváladék volt az ujjamon akkor nincsesély terhességre igaz?
Figyelt kérdés
2012. máj. 24. 18:15
1/8 anonim válasza:
gratulálok ma te vagy a második ekkora idióta! De van esély...bár nem sok.
2/8 anonim válasza:
szerintem a sokadik idióta...vagy csak valaki trollkodik....de van rá 120% esély, hogy 9-es ikrekkel lesz terhes, amelyikből 8 fogyatékos lesz, és nem lehet abortuszra menni velük, mert meggyilkolják a nőgyógyászt, miközben végezné a műtétet....olyan tudatlan vagy, hogy az már fáj....erről nem tudni...
4/8 anonim válasza:
Ez most komoly?
Óvodások minek írnak ide? TE jó ég, ezt nem tudom elhinni ha anyukád és apukád látná, hát valószínűleg agyvérzést kapnának. Pedig ők okosnak neveltek és mégis ütődött lettél...
5/8 anonim válasza:
van esély ..az a kicsi előváladék is tartalmazhat sok száz ondó sejtet ;) szüzen ugy si ritkán szülnek,ugyh szép mutatvány lesz a véletlen..
6/8 anonim válasza:
természetes nem, természetellenesen igen. Mivel te szerintem a 2. kategóriába tartozol, és azon belül is a fő/fő/fő idióták csoportjába, nagy valószínűséggel 9 hónap múlva egy galambdúcos sügérfejű dingó kölyköd lesz!
7/8 anonim válasza:
Íme második Szűz Mária...
(Bocsánatot kérek, akit megsértettem, de nem hagyhattam ezt ki.)
8/8 anonim válasza:
recskázás után mostál kezet? mert ha nem és ugy ujjaztad meg teherbe ejtetted ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!