Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Lányok! Vettétek már el fiú...

Lányok! Vettétek már el fiú szüzességét? Milyen volt a fiú? Sokat bénázott, hamar elment stb?

Figyelt kérdés
Kérlek írjátok le életkorotokat is, valamint a srácét is! Válaszokat előre is köszi!
2013. jan. 15. 13:52
 1/7 anonim ***** válasza:

21 éves voltam, ő 23. Kicsit esetlen volt, remegett, de nem ment el hamar-pont az idegesség miatt szerintem.

Nagyon kedves fiú volt, utána évekig jártunk.

2013. jan. 15. 14:01
 2/7 anonim válasza:
Igen. Én 20 voltam ő 18...hát mivel még szűz volt, nem volt a helyzet magaslatán...és nem az volt életem legjobb aktusa. :DD Kicsit igen szerencsétlenke volt...és hamar is végzett. Még egyszer nem tennék ilyet. :)
2013. jan. 15. 14:11
 3/7 anonim ***** válasza:
0%

18 voltam,ő 17,nem bénázott csak izgult és nem ment el túl hamar,nagyon jó volt vele,azóta is együtt vagyunk

116l

2013. jan. 15. 17:18
 4/7 anonim válasza:
100%
Igen. Kettő is volt. Az egyik 17 éves volt kicsit hamar elment de nem volt gáz, a másik 19 volt ott meg annyira izgult nem állt fel neki. De egy jótékony lazító masszázs csodát művelt. Összességében egyikkel sem volt rossz.
2013. jan. 15. 18:55
 5/7 anonim ***** válasza:
en egy 20 eves fiunak voltam elso, de alig akartam elhinni,nagyon jo volt vele,bar kicsit hamar elment es azert izgult rendesen.de nagyon elveztem:) 19/L
2013. jan. 19. 16:10
 6/7 anonim ***** válasza:
Lanyok. Nektek hanyadik volt a szuz srac?
2013. jan. 21. 00:21
 7/7 anonim válasza:
2-es voltam és nekem a 4. volt :)
2013. jan. 21. 12:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!