Fiúk - ti hány lány szüzességét vettétek már el?
Én 1-et, elég is volt, akkor megesködtem, hogy soha többé nem jövök össze szűz lánnyal...
Szorít kicsit de nem vészes sőt jó :P Amúgy a fiúk nem sokat éreznek belőle, inkább te...
18/F
:D :D :D
Ahogy itt "ironikusan" utalt rá az előző, a szűzhártya nem képvisel nagy ellenállást, nem egy kemény anyagból álló teljesen összefüggő cucc. A szűzhártya sokszor már a szüzesség előtt át van szakadva.
#3-as! Mi ez a "megesküdtem, hogy többet nem jövök össze szűz lánnyal szöveg"?
Az én párom is megfogadta, csak aztán keresztülhúztam a számításait :-) Nem gondolom, hogy a szűz lányok sokkal ragaszkodóbbak lennének, mint mások, mert a normális csajok csak szerelmesen bújnak össze az emberükkel. És szvsz szerelmes szűz lány és szerelmes nem szűz lány között nem nagyon van különbség:D
Na, mindenesetre válaszolok a barátom nevében. Ő (engem is beleszámolva) 3 lány szüzességét vette el (21F).
én szerettem. 3 lányát vettem el, és most a 3dikkal boldogan élek együtt 6 éve.
igen kicsit szűk lehet de nem vészes figylej oda hogy neki ne fájjon
Chuck Norris lánya elvesztette a szüzességét!
DE Chuck Norris visszaszerezte!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!