Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Fiúk - ti hány lány szüzességé...

Fiúk - ti hány lány szüzességét vettétek már el?

Figyelt kérdés
A másik kérdésem: milyen érzés a fiúknak átszakítani a lány szűzhártyáját? Először nem nagyon akar bemenni, majd mikor átszakad, már könnyebb? Nagyon szorít? vagy milyen? hogy képzeljem el?
2012. jan. 23. 13:00
 1/9 anonim ***** válasza:
0%

Én 1-et, elég is volt, akkor megesködtem, hogy soha többé nem jövök össze szűz lánnyal...

Szorít kicsit de nem vészes sőt jó :P Amúgy a fiúk nem sokat éreznek belőle, inkább te...

18/F

2012. jan. 23. 13:21
 2/9 tevetke ***** válasza:

:D :D :D

Ahogy itt "ironikusan" utalt rá az előző, a szűzhártya nem képvisel nagy ellenállást, nem egy kemény anyagból álló teljesen összefüggő cucc. A szűzhártya sokszor már a szüzesség előtt át van szakadva.

2012. jan. 23. 13:22
 3/9 anonim ***** válasza:

#3-as! Mi ez a "megesküdtem, hogy többet nem jövök össze szűz lánnyal szöveg"?

Az én párom is megfogadta, csak aztán keresztülhúztam a számításait :-) Nem gondolom, hogy a szűz lányok sokkal ragaszkodóbbak lennének, mint mások, mert a normális csajok csak szerelmesen bújnak össze az emberükkel. És szvsz szerelmes szűz lány és szerelmes nem szűz lány között nem nagyon van különbség:D

Na, mindenesetre válaszolok a barátom nevében. Ő (engem is beleszámolva) 3 lány szüzességét vette el (21F).

2012. jan. 23. 13:51
 4/9 anonim ***** válasza:
0%
Nem is olyan egyszerű a dolog mint gondolnád! Van olyan, akinek már 3-an is próbálták elvenni a szüzességét, de még mindig nem sikerült!
2012. jan. 23. 13:57
 5/9 anonim ***** válasza:
Eddig 2 lány szüzességét vettem el és mivel előtte hosszabb ideig pettingeltünk, kellően bejárattam az erogén zónáikat, ezért egyik lánynak nekik sem volt rossz érzés az első alkalom és sokkal szerencsésebbek voltak, mintha egy önző, figyelmetlen, vagy tapasztalatlan sráccal jönnek először össze.
2012. jan. 25. 11:55
 6/9 anonim ***** válasza:
Kábé 3500-ét.
2012. jan. 25. 21:43
 7/9 anonim ***** válasza:

én szerettem. 3 lányát vettem el, és most a 3dikkal boldogan élek együtt 6 éve.

igen kicsit szűk lehet de nem vészes figylej oda hogy neki ne fájjon

2012. jan. 25. 23:17
 8/9 anonim ***** válasza:
előző vagyok- ha lány vagy akkor meg kérd meeg h figyeljen oda h ne fájjon
2012. jan. 25. 23:19
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Chuck Norris lánya elvesztette a szüzességét!

DE Chuck Norris visszaszerezte!

2012. jan. 26. 22:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!