Ilyen esetben jobban fáj a szüzesség elvesztése?
Ha figyelmes a srác, és óvatos akkor nem fog jobban fájni.
De ha kis csitri vagy (15-től lefelé) megtalállak és felnyomlak szüleidnél :P XD
Ez a fájdalom kb. 2 másodpercig áll fent.
Kibírható :). Én minden nap átélem annak a fájdalomnak kb. az ötszörösét.. hidd el, nem fog fájni.
azért még a nagykorúságodra várhatnál egy kicsit. úgy lenne az igazi. még egy 2 évet...
és igen, könnyebben ellazulsz egy olyannal, akit szeretsz - és valamennyivel a lazulás miatt kevésbé fájhat.
15 éves vagy és máris feladod a "várakozást"? :DD
nálad agyban vannak gondok.. nem fizikailag fog jobban fájni, hanem mentálisan. (legalábbis én sosem attól féltem, hogy fizikailag fájni fog, mert és akkor mi van?! ha bevered a lábad jobban fáj..) hanem, hogy utána nem-e bánod meg, hogy kiadtad magad valakinek ilyen magas szinten stb..
bár kinek beszélek én? egy buta 15 évesnek, aki nem bír TOVÁBB várni? :DD
én most veszítettem el 3 hónapja. és 20 éves vagyok.. megérte-e? naná..
Remélem, hogy ez is csak egy provokativ kérdés.
De ha nem akkor kedves kérdező te még bőven várhatsz. Ne ordíts együtt a farkasokkal. Attól még hogy a barátnőid már átestek ezen nem te lettél kevesebb. Hidd el nekem, ha most belemész egy ilyenbe akkor késöbb amikor 17-18 évesként megtalálod életed szerelmét akkor sajnálni fogod, hogy nem övele lehetett az elsö alkalom. Ne tégy elhamarkodott döntéseket, mert késöbb csunyán arcra eshetsz.
15 évesen halvány lila f*ngod nincs arról, hogy mi az igazi szerelem, valamint a szexuális kultúrád is 99%, hogy alulfejlett. Nevetséges vagy, ahogy jössz, hogy neked nem jön a szerelem, nem akarsz rá várni. :'DDDD
Szerintem te ne okoskodj az élet dolgairól!
ejha, 15 vagy és nem jön az igazi?
ÚRISTEN, HOGY TÖRTÉNHETETT????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!