Beterveztük barátommal már ezelött 1 hete h lefekszünk kedden. Erre ma megjött. Szerinteted el fog mulni szombatol-hétfőig? Hogy mondjam meg neki h inkább jövő kedd?
Figyelt kérdés
micsináljak h elöbb elmuljon?? anyiira szar h megjött pont most .2013. jan. 5. 12:16
2/9 anonim válasza:
Ha szeretitek egymást akkor nem mindegy hogy most vagy egy hét múlva szexeltek? Miért pont kedden kell? Nem értem... Na és hogy mondd el? Így ahogy ide leírtad.. Vagy ennyire 0 a kapcsolatotok, hogy egy ilyet nem értene meg?
Még nagyon gyerekek lehettek...
3/9 A kérdező kommentje:
én 15l szűz,ő 17 fiu és nem szűz .mert kedden nálunk nem lesznek otthol..
2013. jan. 5. 12:33
4/9 anonim válasza:
de akkor is az az igazi amikor magától jön...és nem ugy tervezitek, hogy kedden és punktum
5/9 anonim válasza:
Mi nem tudhatjuk, hogy te mennyi ideig menstrualsz. Van aki 3 napig, van aki 8 napig.
Elobb elmulni nem fog.
Ha kedden mar a vege fele vagy, es csak keves van, akkor attol siman lehet szexelni.
Ha nem, megmondod neki: dragam, most meg sem lehet, halasszuk el. Ennyi.
6/9 anonim válasza:
Nekem, ha megvan, ugy tudatom a parommal, hogy mikor halad lefele a keze, akkor megallitom. Egybol levagja, hogy mi van.
7/9 Dionsyia válasza:
Mondd neki, hogy szívem, én is szerettem volna most, de a természet közbeszólt...
8/9 anonim válasza:
Mondd neki, hogy nem lehet, mert kihúztad a piros királyt:D
9/9 anonim válasza:
ha a szexről tudtok beszélni, akkor simán menni fog az is, hogy elmondod neki, hogy megjött. tuti meg fogja érteni. és majd lesz máskor is hogy kettesben lesztek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!