Kik nem várják jövő hét kedd környékén? Mit éreztek? Szivésen összehasonlítanám a tapasztalatokat! Van esélyünk?
Én most vagyok a 28. napon, ált 32-34 naposak a ciklusaim, sosem tudom pontosan mikor jön meg, ezért kaptam clostit meg duphastont.
Már egy hete megjön érzésem van, ami sosem szokott és nagyon fáj a cicim.
Sziasztok!
Én jövő hét végére nem várom a 20.napon vagyon. nekem mrár 4 napja fura érzésem talán pici fájdalmam van a petevezetékek körül az alhasamban. Nekem is krémes folyásom van. Drukkolok Mindenkinek!!!
Szia!Én is keddre NEM várom!Milyenek a tüneteim?2 napja az alhasamat érzem,ma kicsivel könnyebb.Olyan volt mintha szúrkálna.A melleimet is kezdem érezeni.9-én volt peteérésem,ezt uh-n,és ovu teszt is bizonyította.Remélem a tüszőm meg is repedt,de a hőm nagyon ingadozik.Fáradékony vagyok,de ez lehet hogy az időjárástól van.Mikor végzel tesztelést?Én ma ellőttem egyet,de - lett:((Gondolom még korán végeztem el,ebben reménykedem.
Hétfőn majd csinálok mégeggyet,remélem kimutatja a kicsikét:))Sok sikert,és nagyon kíváncsi leszek,hogyan alakul a jövőheted,majd térj ide vissza és írd meg.
Szia 2. válaszoló vagyok. Mérem a hőmet, már két napja 36,8. De nálam ez még nem jelent semmit visszaesett már 36,9-ről is. Pedig akkor nagyon reménykedtem
de itt a görbim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!