Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kik nem várják jövő hét kedd...

Kik nem várják jövő hét kedd környékén? Mit éreztek? Szivésen összehasonlítanám a tapasztalatokat! Van esélyünk?

Figyelt kérdés

Én most vagyok a 28. napon, ált 32-34 naposak a ciklusaim, sosem tudom pontosan mikor jön meg, ezért kaptam clostit meg duphastont.

Már egy hete megjön érzésem van, ami sosem szokott és nagyon fáj a cicim.

[link]

2009. szept. 18. 09:41
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Én jövő szerdára nem várom.Nekem úgyanazok a tüneteim mint neked csak annyi,hogy nekem soha ismétlem soha nem fájt a mellem de most érzem,hogy kezd fájni.Krémes folyásom van.Remélem pocaklakó lesz!!
2009. szept. 18. 10:01
 2/8 A kérdező kommentje:
Nem méred a hődet, hogy mennyi reggel?
2009. szept. 18. 10:13
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!

Én jövő hét végére nem várom a 20.napon vagyon. nekem mrár 4 napja fura érzésem talán pici fájdalmam van a petevezetékek körül az alhasamban. Nekem is krémes folyásom van. Drukkolok Mindenkinek!!!

2009. szept. 18. 10:27
 4/8 anonim ***** válasza:

Szia!Én is keddre NEM várom!Milyenek a tüneteim?2 napja az alhasamat érzem,ma kicsivel könnyebb.Olyan volt mintha szúrkálna.A melleimet is kezdem érezeni.9-én volt peteérésem,ezt uh-n,és ovu teszt is bizonyította.Remélem a tüszőm meg is repedt,de a hőm nagyon ingadozik.Fáradékony vagyok,de ez lehet hogy az időjárástól van.Mikor végzel tesztelést?Én ma ellőttem egyet,de - lett:((Gondolom még korán végeztem el,ebben reménykedem.

Hétfőn majd csinálok mégeggyet,remélem kimutatja a kicsikét:))Sok sikert,és nagyon kíváncsi leszek,hogyan alakul a jövőheted,majd térj ide vissza és írd meg.

2009. szept. 18. 11:19
 5/8 A kérdező kommentje:
Én is teszteltem egyet, pedig megfogadtam h hétfő előtt nem fogok. sajna -, dehát mit várnék ovu után 12 nappal nem?
2009. szept. 18. 12:16
 6/8 anonim ***** válasza:

Szia 2. válaszoló vagyok. Mérem a hőmet, már két napja 36,8. De nálam ez még nem jelent semmit visszaesett már 36,9-ről is. Pedig akkor nagyon reménykedtem

de itt a görbim.

[link]

2009. szept. 18. 18:33
 7/8 A kérdező kommentje:
szerintem ez egy nagyon biztató görbe.. Mióta próbálkozok, Mi 5 hónapja már.
2009. szept. 18. 20:28
 8/8 anonim ***** válasza:
Hát próbálkozni nem is igazán tudom milyen időpontot írjak. Már több mint egy éve nem védekezünk, és kb 3 éve nem szedek gyógyszert. DE egyéb elfoglaltságaim, kollégium ami nem tette lehetővé csak a hétvégi együttléteket és két államvizsga letétele,igencsak nehezítette a helyzetünket. Így igazából május óta van nyugis időszakom, (februárban költöztünk külön a szülőktől) görbét februártól vezetek. (26 éves vagyok).
2009. szept. 18. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!