Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Még szűz vagyok és most...

Még szűz vagyok és most készülök először lefeküdni a barátommal, így első alkalommal is teherbe lehet esni?

Figyelt kérdés

2013. jan. 11. 11:40
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Első alkalommal is teherbe lehet esni. Mindenképpen védekezzetek!
2013. jan. 11. 15:37
 12/16 anonim válasza:
83%
Szerintem okos dolog hogy megkérdezed! És igen teherbe lehet mint előttem is írták! De azért szerintem nem ártana átgondolni ezt a szex témát mert mint te is írtad még kicsit kuszák a dolgok. A barátod biztos megérti!
2013. jan. 13. 13:38
 13/16 Babó84 válasza:
100%

Nem tudom, hány éves lehetsz, de szerintem nagyon fiatal vagy, ha ilyen kérdés merül fel benned! Ne haragudj! Jó, ha az interneten olvasgatsz utána a dolgoknak, de nem "buta" fórumokon kellene nézelődnöd! Van olyan oldal, ahol a szexről és a védekezésről is olvashatsz!!! Nézz utána, ha nem tudsz felnőttől utánakérdezni!

Kérdésedre válaszolva IGEN!!! Az első együttlét során is védekezni kell!!! Nem lehet, hanem KELL!!! Ugye nem akarsz ennyi idősen teherbe esni?! Legegyszerűbb mód, ha gumióvszert használtok. Ez véd a nemibetegségek ellen is. Nincs olyan, hogy a barátod azt mondja, hogy nem kell, majd ő megoldja másként! OK???

2013. jan. 17. 08:53
 14/16 anonim válasza:

Az első alkalom a leginkább esélyes a teherbe esésre, mert a szervezeted "sokkot" kap az aktustól.

De ne gondold, hogy a másodiknál, harmadiknál, 100000diknál már nem eshetsz teherbe!!! Ha menstruálsz, terhes lehetsz!

2013. jan. 17. 11:23
 15/16 kapuciner válasza:

Ha a barátod tiltakozik az óvszer használata ellen, akkor mielőtt lefeküdnétek, vidd el a barátodat egy kötélugrásra, és mondd meg neki, hogy akkor most próbálja gumi nélkül !

(A kötélugrás (angolul: bungee jumping) olyan extrém sport, ahol építményről, nagy magasságból leugranak, és zuhannak a föld felé. A becsapódást az ugró lábához erősített rugalmas gumikötél segítségével akadályozzák meg, melynek hosszát az adott ugrási magassághoz előzetesen beállítják.)

2013. jan. 18. 12:05
 16/16 anonim ***** válasza:
Szerintem már ott tart, hogy terhes vagy sem.
2013. jan. 18. 15:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!