Még szűz vagyok és most készülök először lefeküdni a barátommal, így első alkalommal is teherbe lehet esni?
Nem tudom, hány éves lehetsz, de szerintem nagyon fiatal vagy, ha ilyen kérdés merül fel benned! Ne haragudj! Jó, ha az interneten olvasgatsz utána a dolgoknak, de nem "buta" fórumokon kellene nézelődnöd! Van olyan oldal, ahol a szexről és a védekezésről is olvashatsz!!! Nézz utána, ha nem tudsz felnőttől utánakérdezni!
Kérdésedre válaszolva IGEN!!! Az első együttlét során is védekezni kell!!! Nem lehet, hanem KELL!!! Ugye nem akarsz ennyi idősen teherbe esni?! Legegyszerűbb mód, ha gumióvszert használtok. Ez véd a nemibetegségek ellen is. Nincs olyan, hogy a barátod azt mondja, hogy nem kell, majd ő megoldja másként! OK???
Az első alkalom a leginkább esélyes a teherbe esésre, mert a szervezeted "sokkot" kap az aktustól.
De ne gondold, hogy a másodiknál, harmadiknál, 100000diknál már nem eshetsz teherbe!!! Ha menstruálsz, terhes lehetsz!
Ha a barátod tiltakozik az óvszer használata ellen, akkor mielőtt lefeküdnétek, vidd el a barátodat egy kötélugrásra, és mondd meg neki, hogy akkor most próbálja gumi nélkül !
(A kötélugrás (angolul: bungee jumping) olyan extrém sport, ahol építményről, nagy magasságból leugranak, és zuhannak a föld felé. A becsapódást az ugró lábához erősített rugalmas gumikötél segítségével akadályozzák meg, melynek hosszát az adott ugrási magassághoz előzetesen beállítják.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!