Milyen erzes amikor elveszted a szuzesseged?
Figyelt kérdés
Foleg lanyok valaszat varom......2009. aug. 27. 17:21
1/17 anonim válasza:
Hát érzed, hogy elvesztetted... És már nem találod. Nehéz. =(
2/17 anonim válasza:
Biztos érdekes eset vagyok, de én nem éreztem semmit, sőt élveztem :)
Sokakról hallottam, hogy nekik fájt, ők véreztek...Egyébként a nagy többségnél lelkileg kellemes, testileg nem annyira...
3/17 anonim válasza:
Elindulok megkeresni és erősen gondolkodom,hogy hol hagyhattam??
4/17 anonim válasza:
nekem feszítő érzés volt fájt de vhol mégis csodálatos..de télleg olyanvolt mintha beakartak vna gyömöszölni vmi nagy dolgot:D:D
16/L
5/17 anonim válasza:
Feszítő érzés volt, nem is annyira fájt, inkább csak kellemetlen volt, de nem véreztem
6/17 anonim válasza:
én se véreztem cs az elején fájt mikor betette :)
7/17 anonim válasza:
Én nem véreztem, pedig arra készültem.
Egyébként olyan érzésem volt, hogy mindjárt szétszakadok:D Feszült meg minden egyéb. De nagyon jó és emlékezetes dolog!!:)
16/l
8/17 anonim válasza:
feszített,fájt, de nem véreztem. L/17
9/17 anonim válasza:
Beszarás, ahogy olvasom a hsz.-eket, 16/L, 17/L, kezdem úgy érezni, hogy gáz, hogy én még nem dugtam :S :)
17/F
10/17 anonim válasza:
21:39, sztem egyaltalan nem ciki...
bocsi az off-ert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!