Odaadnátok a szüzességeket egy srácnak, akivel csak
kavartok, de járni nem akartok?
Figyelt kérdés
Jól elszórakozunk, járni nem akarok vele, viszont kívánom... Ja és már 19/L vagyok, úgyhogy lassan kezdek \'öregedni\' a szüziességhez, főleg hogy kívánom a szexet. Egyfajta \'fuckbuddy\'ként tudok rá tekinteni, csak ugye még szex nélkül...
2009. aug. 27. 15:57
1/9 anonim válasza:
én nem.
bár 18 évesen én is így gondoltam, hogy már bárkivel, csak veszítsem el, de visszatekintve jó, hogy olyannal történt, akit szerettem is.
szerintem később te is megbánnád.
2009. aug. 27. 16:04
2/9 anonim válasza:
Szerintem már elég érett vagy ahhoz, hogy el döntsd megéri-e ezzel a fiúval lefeküdni vagy sem. Bár én is inkább azt ajánlanám akit szeretsz is.
2009. aug. 27. 16:13
3/9 anonim válasza:
mindenki maskepp viselkedik ilyen helyzetben... voltam enis ilyenben... es nem bantam meg h akkor ugy dontottem h nem... mert aztan jott egy olyan valaki akibe fulig szerelmes vagyok es neki adtam a szuzesegemet... es egy percig se bantam meg h akkor nem tortent meg!! szerintem sokkal jobb egy olyan fiuval elvesziteni aki fontos a szamodra akihez erzelmek fuznek... jobb ra vissza gondolni... de ezt persze te dontod el h kinek es mikor... remelem okossan dontesz majd ...
18/L
2009. aug. 27. 16:17
4/9 anonim válasza:
Szia! Én is pont így vagyok, csak én már 20é. Ha az agyamra hallgatok, azt mondom, egyetértek az előttem szólókkal, de ha csak magamra gondolok, én sem tudom, mit tennék. Nekem most nem is lenne kivel, így te valamivel "jobb" helyzetben vagy. :) De én mindig arra gondolok, mi van ha az ún. "Nagy Ő" csak jövőre, vagy évekkel később jön...? És nem biztos, hogy megbánnád, mert visszagondolnád, hogy igen akkor az esett a legjobban és kész, ha újra élnéd, újra megtennéd... Engem meg lehet pl. holnap elüt egy autó??? Mert ugyebár sosem lehet tudni!!!!!!! Egy dalban is benne van "if tomorrow the world ends..." én mindig erre gondolok... Ha én a helyedben lennék, már tuti... de ez az én véleményem!!!!!!!!!!
2009. aug. 27. 17:00
5/9 anonim válasza:
Még valami: Ne hasonlítsd magad másokhoz, nekik így jött össze, és így jó nekik, de te más vagy, más élettel, mi a garancia arra, hogy a következő barátod, akivel feltehetőleg majd le is fekszel, ő lesz a nagy szerelem? Lehet az első alkalom után otthagy. Az mennyivel lenne jobb emlék? Vagy a második után, stb. Lehet így lenne a szép emlék. De te tudod.
2009. aug. 27. 17:05
6/9 anonim válasza:
Rosszul közelíted meg a dolgokat. Olyan, hogy szüzesség nem létezik. Egyszerűen vagy hagyod kielégülni a szexuális vágyaidat, vagy nem.
2009. aug. 27. 17:14
7/9 anonim válasza:
19 évesen tényleg önállóan rendelkezhetsz ezzel. Viszont én is azt mondm, várj olyanra, akihez nem csak haveri érzelmek fűződnek, mert úgy a szép. :) Biztos, hogy lesz olyan, és nem ciki, ha 19 évesen szűz vagy. Csak azok szemében, akik az élvezetet nagyobbra tartják, mint az érzelmet...van olyan ismerősöm, aki mindig megszólta azokat, akik szűzek ennyi évesen. Mert ő azokkal is lefekdüt időnként, akivel csak szimplán egymásra indultak. Aztán megtalálta az "igazit" és nagyon sokszor emlegeti, hogy megbánta, hogy megtette akkoriban ezeket. Mert milyen jó lett volna, ha csak egy férfinak van hozzá köze...Szóval szerintem nem kell belerohannod!
2009. aug. 27. 18:39
8/9 anonim válasza:
Én is így vesztettem el a szüzességemet..
Nem jártam a fiuval csak kavartunk, de nagyon kívántam én is a szexet :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!