Érdemes várnom az igazira ha ennyire kívánom a szexet?
Figyelt kérdés
úgy szeretném átadni magam az élvezetnek, viszont nemvagyok szerelmes. és még szűzvagyok ..2013. jan. 7. 00:45
21/33 anonim válasza:
Sírj csak még makika, de ez emberfüggő.
Nekem nagyon pattanásos volt az arcom, még 15 éves koromban kb. Elmentünk egy maszek bőrgyógyászhoz, aki felírt egy kencét. Kentem kb. 1 hónapig és azóta nem vagyok pattanásos. Pedig már több mint 3 éve volt.
22/33 anonim válasza:
faterod a maki,temeg a ratyi,hónap repülsz
23/33 A kérdező kommentje:
szerencse, h ez volt a kérdésem :D ...
2013. jan. 7. 01:21
24/33 Themightyinfiltrator válasza:
Majmokbolygója,nekem is volt ragyás az arcom még gimis koromban,jartam kozmetikushoz is,javult,de nem a legjobb ütemben,aztán felírt végül a bőrgyógyász egy roacutan nevű gyógyszert asszem,attol nagyon száraz volt az arcom,de ugy egy du utàn teljesen lement minden,mára mar mondhatni teljesen ragyamentes,pàr sebhej maradt,de van bnöm,és őt sem zavarja,szóval...
25/33 Themightyinfiltrator válasza:
Du* az év akart lenni,Sry
26/33 anonim válasza:
jó és akkor ezzel mitakarsz mondani kupakfejű?hogy direkt
ragyás akarok lenni?
27/33 anonim válasza:
Maki, te aztán primitív vagy :D Illik rád a neved :D
28/33 anonim válasza:
mondtam már ki a maki,aki kirázott a zacskójából téged,
egy moslékot
29/33 anonim válasza:
Ez a maki egy gyökér... -.-"
De a név pont illik rá, az igaz :D
30/33 anonim válasza:
Am kérdező:
Bár én srác vagyok, de a lánybarátaim tapasztalataiból kiindulva nemérdemes az igazira várni. Valamiért mindenki ezt teszi, de szerintem is értelmetlen.
Csak azt nem értem, hogy én mértnem találok ilyen csajt (elöbb említettek csak barátok, és jóval idősebbek, így nem jöhetek szóba)...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!