Érdemes várnom az igazira ha ennyire kívánom a szexet?
Egyáltalán nem érdemes. Olyannal légy akivel szívesen lefeküdnél és kedveled. Ennyi. 21 éves koromig csók sem volt, aztán beleszerettem valakibe, szexeltünk és úgy össze lettem törve, hogy talán sosem heverem ki. Utólag sajnálom az elszalasztott lehetőségeket, tapasztalatokat. Ismerj meg minél többet és könnyebben tudsz választani. Nem lehet tapasztalat nélkül egyből rendes párkapcsolat. Ritka akinek az első az utolsó, én sem így terveztem az életem... De talán jobb, hogy így lett.
21/N
nem feltétlenül a jóképűség számít,mondok egy csávót
dihel jános-békésmegye-elek
szerintetek jol néz ki?mégis van nője
vagy:fábián csaba dániel-békésmegye-kevermes
fészbokon vagy myvipen nézzétek
voltam már bőrgyógyásznál felirt egy csomó szert,
persze jo drágák voltak,amig kentem addig ugyahogy
használt majd amikor abbahagytam mert elfogyott
és nemvolt pénz rá hogy 70 éves koromig kenceficéket
vegyek ujra kijöttek
A bőrgyógyászos dologban egyetértek majmokbolygoja1968-cal, 1 évig szedtem a gyógyszert, pár hónapig nem volt rajtam semmi, csak úgy nézett ki a bőröm, mint egy kiszáradt sivatag, aztán egyik napról a másikra megint elleptek.
Ez került havi ~8.500 forintomba... Plusz a kencefice, ha meg akartam előzni, hogy a bőröm táblákban hámlását...
ugyhogy akinek ragyás az arca,annak azis marad...
kenegetés meg hü.lyeség csak tönkreteszi a bőrt.
kozmetikus szintén kenegeti plussz kinyomkodja
de totis 1 hét után kijön ezért kel fojton meni
kozmetikushoz,ami szintén pénz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!