Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Érdemes várnom az igazira ha...

Érdemes várnom az igazira ha ennyire kívánom a szexet?

Figyelt kérdés
úgy szeretném átadni magam az élvezetnek, viszont nemvagyok szerelmes. és még szűzvagyok ..
2013. jan. 7. 00:45
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
tévedsz,nincsenek haverjaim
2013. jan. 7. 00:55
 12/33 anonim ***** válasza:
165 cm magas vagyok,az arcom ragyás
2013. jan. 7. 00:56
 13/33 anonim ***** válasza:
21 éves szűz fiút sokan imádnának??? Megbocsáss, hol élsz Te? Ezért vagyok leminősítve és elítélve általában...
 14/33 anonim válasza:

Egyáltalán nem érdemes. Olyannal légy akivel szívesen lefeküdnél és kedveled. Ennyi. 21 éves koromig csók sem volt, aztán beleszerettem valakibe, szexeltünk és úgy össze lettem törve, hogy talán sosem heverem ki. Utólag sajnálom az elszalasztott lehetőségeket, tapasztalatokat. Ismerj meg minél többet és könnyebben tudsz választani. Nem lehet tapasztalat nélkül egyből rendes párkapcsolat. Ritka akinek az első az utolsó, én sem így terveztem az életem... De talán jobb, hogy így lett.

21/N

15/33 anonim ***** válasza:
bátyám is max. 170 cm, de inkább kevesebb, és ragyás volt az arca, mégis el tudott menni kozmetikushoz és bőrgyógyászhoz ja és már 3 éve van bnője.. kifogásokat a legkönnyebb találni
2013. jan. 7. 00:57
 16/33 anonim ***** válasza:

nem feltétlenül a jóképűség számít,mondok egy csávót

dihel jános-békésmegye-elek

szerintetek jol néz ki?mégis van nője

vagy:fábián csaba dániel-békésmegye-kevermes

fészbokon vagy myvipen nézzétek

2013. jan. 7. 00:58
 17/33 anonim ***** válasza:
Tedd azt, amire a leginkább vágysz. Ha találkozol az igazival, nem valószínű, hogy az lesz a fő szempontja, hogy nem vagy már szűz. Ha ennyire kívánod, nem biztos, hogy érdemes várakoznod. Viszont azért ne is akárkivel tedd meg, mert érzelmek és biztonságérzet nélkül nem fogod igazán élvezni. Mégha nem is vagy szerelmes, legalább legyen egy jó barát vagy egy komolyabb kaland egy random egyéjszakásnál.
2013. jan. 7. 00:58
 18/33 anonim ***** válasza:

voltam már bőrgyógyásznál felirt egy csomó szert,

persze jo drágák voltak,amig kentem addig ugyahogy

használt majd amikor abbahagytam mert elfogyott

és nemvolt pénz rá hogy 70 éves koromig kenceficéket

vegyek ujra kijöttek

2013. jan. 7. 00:59
 19/33 anonim ***** válasza:

A bőrgyógyászos dologban egyetértek majmokbolygoja1968-cal, 1 évig szedtem a gyógyszert, pár hónapig nem volt rajtam semmi, csak úgy nézett ki a bőröm, mint egy kiszáradt sivatag, aztán egyik napról a másikra megint elleptek.

Ez került havi ~8.500 forintomba... Plusz a kencefice, ha meg akartam előzni, hogy a bőröm táblákban hámlását...

2013. jan. 7. 01:05
 20/33 anonim ***** válasza:

ugyhogy akinek ragyás az arca,annak azis marad...

kenegetés meg hü.lyeség csak tönkreteszi a bőrt.

kozmetikus szintén kenegeti plussz kinyomkodja

de totis 1 hét után kijön ezért kel fojton meni

kozmetikushoz,ami szintén pénz

2013. jan. 7. 01:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!