Az a vicces, hogy amíg nem szeretsz bele valakibe, addig nem is érted, hogy mekkora hülyeség lenne csak azért lefeküdni valakivel, hogy lefeküdj egyáltalán valakivel...
Ezt csak a felizgult állapot mondatja belőled :D
2013. jan. 7. 00:48
3/33 Mókusgyilkos válasza:
igazi? biztos van de kicsi az esélye h vele fogod elveszteni :D de ha jót akarsz magadnak akkor legalább azt megvárod h legyen 1 pasid / csajod aki 1 hónap járás után nem ad ultimátumot h lefekszetek v ő lép :D
4/33 anonim válasza:
hogy ne lenne már igazi! és érdemes megvárni!
amúgy fiú/lány vagy? (de vigyázz, mert ha leírod, akkor kaphatsz jó sok privátot :D )
5/33 A kérdező kommentje:
:D lányvagyok.. egy fiú nemlenne ilyen reménytelen.. nekik nemigen számít h kivel vesztik el szerintem.
2013. jan. 7. 00:51
6/33 Mókusgyilkos válasza:
dehogynem számít :D
már mint oké a farkunk után megyünk de ha momentán pont azzal vesztjük el akivel kéne akkor nem mondjuk azt h bárcsak megdugtam volna azt a csajt a táborban.. :D érted?:D
2013. jan. 7. 00:52
7/33 anonim válasza:
kérdező,én férfi vagyok,21 éves és szűz.
de hiába tudom hogy prostit akarok szo.patni
ha nincs pénzem...
2013. jan. 7. 00:52
8/33 anonim válasza:
Azzal vigyázz, hogy bármennyire érzéketlennek gondolod magadat, kötődni fogsz hozzá (ha lány vagy) Fiúknál is fennáll a veszély, de azért annyira mégse fog megérinteni.
2013. jan. 7. 00:53
9/33 anonim válasza:
eddig rengeteg csajjal akartam összejönni
eredmény:leugattak,elmondták mindenkinek és kiröhögtek
vagy összejöttek mással énmeg idegeskedhettem
2013. jan. 7. 00:53
10/33 anonim válasza:
óóhh egy 21 éves szűz fiút sokan imádnának :D hajrá!!!!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!