Korai. Nagyon. És elveszteni a szüzességet nem egy szokás, végképp nincs korhoz kötve. Egyre korábban teszik az emberek, de beszélgess csak el egy olyan emberrel, aki 14 évesen veszítette el! Vagy még korábban. Velem egyidős ismerősöm van ilyen. Nem tudja, hány partnere volt, de a partnereinek ő is csak 1 volt a sok közül. Ne akard te is ezt. Üres. 20/l
2013. jan. 5. 23:31
12/16 anonim válasza:
ÚR ISTEN! Miért nem hagyjátok őket élni!!! NEHOGY MÁÁR ELHALASZD A LEHETŐSÉGET! TEDD MEG! Valószínűleg nem lesz hosszú a kapcsolatotok, de legalább tudni fogod, hogy milyen, és élvezni fogod! EZ BIZTOS! :D 20/F
2013. jan. 6. 00:02
13/16 anonim válasza:
12#
Jogos :D
2013. jan. 6. 01:16
14/16 anonim válasza:
túl fiatal vagy ahhoz hogy néhány randi után lefeküdj vele!!!!!!
én az elsővel 4 hónapot vártam pedig 19 éves voltam...persze ahogy idősödtem ez a várakozási idő csökkent.... és sokszor megbántam.
mikor a férjemmel csináltuk először, az a harmadik randin történt, és akkor már 1 hónapja ismertük egymást, de könyörgöm, 24 éves voltam.
te meg 14 vagy!!!! meg fogod bánni ha nem vársz vele.
26/N
2013. jan. 6. 03:45
15/16 anonim válasza:
Ne hülyítsétek már a kislányt,azért mert ti szerencsétlen farkak vagytok 14 éves kislánynak nem kell szexelni. Mi az,hogy hagy éljenek nem 14 évesen kell elkezdeni komolyan pasizni,szexelni,bulizni,inni stb.Hihetetlen,hogy mennyi idióta van,és még tanácsokat is osztogatnak...
2013. jan. 6. 07:35
16/16 anonim válasza:
jujjj nagyon korai lenne még szerintem. Nem is az életkor miatt, hanem ez a 2x találkoztunk dolog is. Huszon-harminc évesen máshogy néz ki a dolog, de ilyen fiatalon nem kell beleugrani a dologba egyből.
Nekem az első pl 1 hónap járás után történt úgy hogy előtte már fél éve ismertük egymást - ez volt 18 évesen.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!