Fáj, amikor elveszítjük a szüzességünket?
Figyelt kérdés
lányok! nektek fájt? és mikor veszítettétek el?
17/L
2012. okt. 14. 21:34
2/9 anonim válasza:
én most augusztus 25.én :) Az elején kellemetlen volt, feszült odabent, de utána egyre nagyobb lett az összhang, és kezdett átváltani kellemetlenből, kellemessé, és a végén még egy nagyot élveztem :) Nem is véreztem :) Semmi, és még orgazmus is volt, ami szokatlan, mellesleg a srác nem volt kicsivel megáldva :) 16 l
3/9 anonim válasza:
Egy picit fáj de ki lehet birni 16 évesen
4/9 anonim válasza:
21 voltam, fájt, de csak pár másodpercig, utána még picit kellemetlen volt, de kb 2 perc után már jó érzés volt a szex. Simán kibírható. Legyen jó sok előjáték.
5/9 anonim válasza:
19. Nagyon fájdalmas volt, nagyon véreztem is. Utána is órákig jött a vér, nehezen állt el. Nem riogatni akarlak, de sajna ilyen is van. Tudtam, hogy fájni fog, de azt nem gondoltam, hogy ennyire. Ettől függetlenül nem bántam meg, szerelmes voltam nagyon.
6/9 anonim válasza:
Fáj-kellemetlen, változó a skála, ahogy az is, hogy van aki vérzik, és van akinél semmi.
Nálam nagyon fájt (többször is nekifutottunk), de nem véreztem. Negyed óra után lett kellemesebb - rendkívül lassan haladtunk miattam, de megérte. Szerettem őt, és nem bántam meg.
Egyszer kell túlélned...csak ne parázz rá, mert a végén tényleg elhiszed, hogy neked is egy rémtörténet lesz a vége.
7/9 anonim válasza:
Ja és 20 vagyok, ez 1 éve volt. Azóta is együtt.
8/9 anonim válasza:
18 voltam a párom 24 nagyon tapasztalt, óvatos, figyelmes, olyan volt mint ahogy a nagykönyvben meg van írva :) szinte egyeltalán nem fájt, csak az elején, és nem véreztem, meg semmi
9/9 Rubintka válasza:
Nekem csak egy picit!19 évesen és akkor született az első lányom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!