20 éves vagyok szűz. Hogy veszitsem el ha egyáltalán nem tudok csajozni?
1. brian tracy phoenix szeminárium
2. PUA könyvek
3. testépítés
4. siker
jaj ezek a puák... csak a pénzt nyúzzák az emberről..
ismerkedj neten, úgy könnyebb dumálni és egyszerűbben megmutathatod magadat csajoknak, így kiépíthetsz egy bizalmat, amiben már Te is komfortosan érzed magad:)
de amúgy amíg ezen rágod magad, hogy "jaj szűz vagyok, hogy veszítem el" addig nem jutsz előrébb
ne a farkad kielégítése legyen a cél, hanem önmagad beteljesítése, vagyis ne csak dugni akarj, hanem barátnőt akarj!
oké, tudom, barátnőt fölszedni nem rövid idő, viszont hosszabb távra jobban megéri, és a lányok is szívesebben vannak olyan pasival, akin érzik, hogy nem csak a farka hajtja (és megérzik ha az hajt, hidd el)
Sok sikert!
Ne arra hajts, hogy a szüzességedet elveszítsd. Érdekel téged egy lány személyisége is, vagy csak a teste? Vagy esetleg még az se, mert csak az a fontos, hogy a szüzességedet elveszítsd...
Ismerkedj lányokkal "lesz ami lesz" alapon, akkor nem lesz benned akkora görcs. Ha nagyon félénk vagy, ott az internet. A társkeresőket azonban nem ajánlom, inkább olyan fórumokra regisztrálj, ahol téged érdeklő témákról lehet beszélgetni.
Semmi gond, mindent meg lehet tanulni, ezt is.
Szerezz új baráti társaságot, neked tetsző hobbikat, sportolj, nézz utána a PUA szónak (ha tudsz angolul, akkor "Real Social Dynamics", a hazai, PUÁ-nak csúfolt izéket nem ajánlom).
A "szüzesség" miatt meg ne aggódj, alapból egy kitalált valami, csak tapasztalt és kevésbé tapasztalt férfiak léteznek. Nincs a homlokodra írva, hogy nem szexeltél még, és megfelelő tudással, illetve hozzáállással elsőre is alakíthatsz majd emlékezeteset az ágyban. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!