Én 17 (L), a barátom pedig 25éves. Már 2éve együtt vagyunk, de még nem feküdtünk le. Nagyon figyelmes, minden volt, de szex még nem. Nektek volt már idősebb barátotok? És milyen volt a kapcsolatotok?
Szerintem örülhetsz, hogy ilyen barátod van :)
Nekem nem volt idősebb barátom, mert fiú vagyok, de fiatalabb leányzóval minden bizonnyal én is így bánnék. Illetve, ha ő nagyon szeretné, akkor persze lehet szex, de én semmiképpen sem sietném el. Szeretném, ha előtte érezné mennyire szeretem és nem amiatt vagyok vele ;)
Szóval ha valami ilyesmi a helyzet, akkor szerinte még évekig is kibírná ha te úgy akarod. Ha valóban szeretitek egymást.
22/F
Fúúúh.
25éves pasi....
Kizárt h 2évet várna.
Tutira csinálja csak mással ha nem veled.
Nem ismered te a korodban még az idősebb pasikat max csak őt.
Persze lehet kivétel.
,, Ez a p0cs vagy oltári lúzer vagy van neki ribije, akit kúr melletted! "
miért gondolod,hogy lúzer lenne?
Kizárt,hogy van valakije rajtam kívül,ismerem.(Lehe
t),hogy simán az van,hogy ő is a normálisak,rendesek közé tartozik :D
Szia!
én is 17 vagyok és 25 a barátom. remek a kapcsolatunk, már jó ideje együtt vagyunk. és egyáltalán nem nyaggatott soha a szex miatt. mi sokat beszélgetünk (mindenről) és megértette amikor még nem akartam. utána pedig nagyon figyelt rám és nagyon élveztem is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!