Szerintetek keressek előbb barátnőt, vagy előbb feküdjek le 2-3 csajjal, hogy megértsem a nőket?
Nyilván még szűz vagyok.
Most olyan helyzetbe vagyok, hogy nem tudom mit kéne tennem. Hogy mi lenne jobb.
Keressek egy barátnőt, úgy hogy nem ismerem a csajokat és úgy hogy leéghetek a szexben. Vagy csak keressem az egy éjszakás kalandokat. Tudom, hogy ott is beéghetek, de legalább nem kell 1-2-3 hétig folyton erre emlékeznem. (Mert ugyebár nem látom gyakran a hölgyet!)
1. ha lefekszel velük, nem fogod megérteni őket.
2. hogy könnyen akarod megszerezni? 2. nap ágyba akarod vinni, vagy mi? "Jó barátnőt" nem fogsz tudni hipp-hopp találni, ezt gyakorloni kell. És ehhez nem a szex a legjobb módszer, hanem a beszélgetés.
3. a barátnőd előtt NEM TUDSZ beégni. Szexben való bénázással tuti nem. Ha mégis, akkor az a csaj nem ér sokat. A szexet tanulni kell, nem megy azonnal. Sőt, minden egyes csajnál más. Nem fog menni elsőre tökéletesen, de hát nem csak 1 esélyed van.
Keress barátnőt! Sokkal gázabb az ha prostihoz mész.
Meg ha szeret és normális a barátnőd ,tuti nem fog kiröhögni.
Amúgy hány éves vagy?
nem vagy te navi, hogy rácsatlakozz az idegrendszerére...
a nőket nem dugással hanem megfigyeléssel lehet megismerni. ma már nem divatos, de pl nagyon jó módszer a beszélgetés. így képes vagy belelátni vele mások fejébe láncfűrész nélkül is.
akit meg diszkóban csíptél fel egy alkalomra, nem nevezném hölgynek.
szerintem te a szexpartner vs alkalmi partnerre gondolsz.
A két dologból kétféle tapasztalatot lehet szerezni, a kettő nem összemérhető.
Barátnő: megtanulsz alkalmazkodni egy másik emberhez, megtanulod az odafordulást, jobb esetben hogy milyen ha szeretsz és viszont szeretnek.
Azt az egy embert kiismered szexuálisan, hogy mit szeret, mire izgul fel, meddig lehet vele elmenni.
Egyéjszakázás: Igaz nincs veszélye a lebőgésnek, viszont nem is igazán tudod őket kitapasztalni. Azt, hogy mi jó nekik, könnyű észrevenni...azt hogy mire vágynak igazán ilyenekből nem tudod meg. Az ilyen kalandban a nők nem fognak szólni, hogy még kicsit balra. Minek szóljon? Soha többet nem lát, neki meg mindegy hogy a következő partnernek jó-e. Pláne, hogy nem minden nő egyforma, van, ami az egyiknél varázsszer, a másikat meg untatja.
Ennek ellenére megtanulhatsz fölszedni nőket, elleshetsz látványos trükköket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!