Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szerintetek keressek előbb...

Szerintetek keressek előbb barátnőt, vagy előbb feküdjek le 2-3 csajjal, hogy megértsem a nőket?

Figyelt kérdés

Nyilván még szűz vagyok.

Most olyan helyzetbe vagyok, hogy nem tudom mit kéne tennem. Hogy mi lenne jobb.

Keressek egy barátnőt, úgy hogy nem ismerem a csajokat és úgy hogy leéghetek a szexben. Vagy csak keressem az egy éjszakás kalandokat. Tudom, hogy ott is beéghetek, de legalább nem kell 1-2-3 hétig folyton erre emlékeznem. (Mert ugyebár nem látom gyakran a hölgyet!)

2012. dec. 31. 01:51
1 2
 1/18 anonim válasza:
2012. dec. 31. 01:54
 2/18 anonim válasza:
szerintem bnő 1. voltam
2012. dec. 31. 01:55
 3/18 A kérdező kommentje:

Senkit nem lehet úgy megérten, hogy elolvasol egy könyvet, vagy egy cikket. Ez kb. olyan mintha néznél egy katonai filmet, majd mikor kitör a háború kirontasz a házból, mondván, hogy te profi harcos vagy! :)

Nem megy!

2012. dec. 31. 01:58
 4/18 anonim ***** válasza:
ha fiatal vagy sztem ne kösd le magad MÉG. később nőjön be a fejed lágya, szvsz.
2012. dec. 31. 02:00
 5/18 anonim ***** válasza:
65%

"Senkit nem lehet úgy megérten, hogy elolvasol egy könyvet, vagy egy cikket. Ez kb. olyan mintha néznél egy katonai filmet, majd mikor kitör a háború kirontasz a házból, mondván, hogy te profi harcos vagy! :)

Nem megy!"

Pedig isten a tanúm rá,hogy én kurv@ sokat tanultam a Rambo trilógiából.:D

2012. dec. 31. 02:01
 6/18 Hole Hunter ***** válasza:
65%

...csak segítségképp...

Ha 100 életed lenne, akkor sem fogod megérteni a nőket!

Nem megérteni kell őket...meghódítani, szeretni, tisztelni.

(28 naponként pedig elnézőnek lenni) :)

2012. dec. 31. 02:06
 7/18 A kérdező kommentje:

Eddig 1 jó választ kaptam. Elég rossz arány.

Nem értem a nőket és nem is volt soha barátnőm ezért kérek segítséget. Mit tegyek? Mire kell figyelni?...

2012. dec. 31. 02:13
 8/18 anonim válasza:
Ha megpróbálod megérteni a nőket, beledöglesz. Ezt úgy mondom, hogy én is nő vagyok. Kb 1.000 évet kéne töltened kizárólag más-más nők szövegének hallgatásával, hogy egy picinyke százaléknyit megértsd, hogy mitől fogyókúrás kaja a saláta, a diétás kóla és egy nagy adag vaníliafagyi epres tejszínhabbal :) csak ehhez az igen egyszerű dologhoz kellene ennyi idő, szóval azt mondom, hogy hallgass Hole Hunterre, mert ő kapiskál valamit :)
2012. dec. 31. 02:50
 9/18 Komplikato ***** válasza:

Kétlem segítene megérteni a nőket. Van olyan pasi aki már "felpróbált" egy kisvárosnyi nőt még se ért belőlük semmit.

Ahhoz egy nővel kéne lenned a mindennapjaiban. A napi gondjaival, örömeivel, bánataival, megoldásaival, stb. És biztos nem fog pár hét alatt minden megvilágosodni. És talán nem titok, hogy a nők sem egyformák.

2012. dec. 31. 02:50
 10/18 A kérdező kommentje:

Oké, értem. Akkor átfogalmazom a kérdésem!

Ahhoz, hogy jó barátnőm legyen és viszonylag könnyen meg tudjam szerezni azt aki nekem tetszik ahogy mi kell?

Úgy megszerezni, hogy sokáig együtt legyünk.

2012. dec. 31. 03:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!