Szerintetek keressek előbb barátnőt, vagy előbb feküdjek le 2-3 csajjal, hogy megértsem a nőket?
Nyilván még szűz vagyok.
Most olyan helyzetbe vagyok, hogy nem tudom mit kéne tennem. Hogy mi lenne jobb.
Keressek egy barátnőt, úgy hogy nem ismerem a csajokat és úgy hogy leéghetek a szexben. Vagy csak keressem az egy éjszakás kalandokat. Tudom, hogy ott is beéghetek, de legalább nem kell 1-2-3 hétig folyton erre emlékeznem. (Mert ugyebár nem látom gyakran a hölgyet!)
Senkit nem lehet úgy megérten, hogy elolvasol egy könyvet, vagy egy cikket. Ez kb. olyan mintha néznél egy katonai filmet, majd mikor kitör a háború kirontasz a házból, mondván, hogy te profi harcos vagy! :)
Nem megy!
"Senkit nem lehet úgy megérten, hogy elolvasol egy könyvet, vagy egy cikket. Ez kb. olyan mintha néznél egy katonai filmet, majd mikor kitör a háború kirontasz a házból, mondván, hogy te profi harcos vagy! :)
Nem megy!"
Pedig isten a tanúm rá,hogy én kurv@ sokat tanultam a Rambo trilógiából.:D
...csak segítségképp...
Ha 100 életed lenne, akkor sem fogod megérteni a nőket!
Nem megérteni kell őket...meghódítani, szeretni, tisztelni.
(28 naponként pedig elnézőnek lenni) :)
Eddig 1 jó választ kaptam. Elég rossz arány.
Nem értem a nőket és nem is volt soha barátnőm ezért kérek segítséget. Mit tegyek? Mire kell figyelni?...
Kétlem segítene megérteni a nőket. Van olyan pasi aki már "felpróbált" egy kisvárosnyi nőt még se ért belőlük semmit.
Ahhoz egy nővel kéne lenned a mindennapjaiban. A napi gondjaival, örömeivel, bánataival, megoldásaival, stb. És biztos nem fog pár hét alatt minden megvilágosodni. És talán nem titok, hogy a nők sem egyformák.
Oké, értem. Akkor átfogalmazom a kérdésem!
Ahhoz, hogy jó barátnőm legyen és viszonylag könnyen meg tudjam szerezni azt aki nekem tetszik ahogy mi kell?
Úgy megszerezni, hogy sokáig együtt legyünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!