Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Fiúk! Milyen érzés megtudni,...

Fiúk! Milyen érzés megtudni, hogy a titkos szerelmetek elvesztette a szüzességét?

Figyelt kérdés
Ki hogy érzett utána?
2012. dec. 30. 23:46
1 2 3 4
 21/33 (Z) válasza:
31%
Olyan érzés, mint amikor egy lány feleségnek nem kell senkinek se, bár sok pasinak odaadta már magát!
2013. jan. 2. 21:42
 22/33 anonim válasza:
Nem volt olyan rossz csak jól be kell,hogy basszon onnantól megoldható ha elég gyors vagy akkor még szűz
2013. jan. 3. 23:28
 23/33 anonim ***** válasza:
Én abszolút átérzem a helyzeted, szar érzés lehet.
2013. febr. 5. 19:22
 24/33 anonim ***** válasza:
50%
Olyan érzés volt mint egy rémálom, egy sötétség ahol farkasok vonyítanak és kutyák ugatnak, miközben futsz, az eső szakad, a ruhád még egyszer olyan néhéz a víztől. Olyan érzés mint amikor egy kihalt utcán sétálsz, a lámpák pislognak, szikráznak, a szél süvít a fák közt...
2013. febr. 5. 19:29
 25/33 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nem èppen titkos szerelmem volt mert megpròbàltuk a lànnyal de nem jött össze (kb 2 ève ismerhettem ès fülig bele voltam esve ,de nem voltink együtt egy hònapig.) Jò baràtok maradtunk ès alig 3 hònappal a szakìtàsunk utàn mondta hogy miluen jò neki mert megtalàlta az igazit ès hètvègèn nàla alszik ès stb.

Azòta nem beszèltem vele, volt kapcsolatom is de egyik se jött össze mert mèg 1,5 èv utàn is szeretem õt.

Magyarul szar.Krva szar.A vilàg legrosszabb èrzèse. Mèg mindig

2013. febr. 17. 16:13
 26/33 anonim ***** válasza:
7%
Ha tényleg a szerelmed lett volna, akkor örülnél neki, hogy boldog, nem pedig sz.rul érzed magad miatta.
2013. febr. 17. 22:46
 27/33 A kérdező kommentje:
jajj nyomd már el magad :D olyan szeretet csak a filmekbe van hogy a pasi örül hogy a nő akit szeret mással kufircol merthogy annyira szereti -.-
2013. febr. 18. 07:41
 28/33 anonim ***** válasza:
0%
Szóval csak akkor tudsz szeretni valakit, ha pontosan azt teszi, amit te akarsz? És én vagyok a hülye, ha a a leírt esetet nem tartom önzetlen szerelemnek, hanem inkább beteges függőségnek? Hmmm... :D
2013. febr. 18. 11:31
 29/33 Dionsyia ***** válasza:
100%
Minden ember önző annyira, hogy magát sajnálja a veszteségkor, különben nem sírnánk a temetéseken... bocs az offért.
2013. márc. 2. 22:10
 30/33 anonim ***** válasza:
Most vagy titkos szerelmed, és nem tudsz semmit róla, vagy tudod a helyzetet, de akkor nem titkos.
2013. márc. 12. 22:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!