Megtegyem? Hogy oldhatnám a szorongást, meg egyáltalán azt sem tudom mit csináljak, hogy neki jó legyen?
Azt az őstulokot akit nevelőapának nevezel vasvillával kéne megsimogatni, először is.
A legfontosabb a nyugodt körülmények biztosítása mivel eleve "hendikepes" a dolog lelki része. Az ilyen ugrabugrálás több mint lelombozó, eleve.
hendicap... grat az amúgy "handicap"
és hátrányt jelent...
amúgy nem tudom milyen a viszonyod nagyiddal de burkoltan küld el otthonról, ha bízol a srácban akkor te tudod.
Nem tudom nekem ha ilyen lenne én el tudnám a ház népét otthonról küldeni mondjuk én srác vagyok...
sok siker ^^
ketteske: ha már helyesbíteni próbálsz (ki kért meg rá), legalább lenne igazad. Nézzük akkor ezzel szemben a tényeket:
- a hendikep írható ebben a magyarított formában ergo
létező szó, csodálkozom rajta hogy még az életben nem láttad ha ilyen okos vagy;
- a jelentése az amit levéstél és ha elolvasnád amit írtam akkor észrevennéd hogy természetesen ugyanebben az értelemben használtam. Csak hát meg kéne tanulni magyarul szöveget értelmezni...
Na menj aludni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!