Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hogyan tudnám ezt kiküszöbölni...

Hogyan tudnám ezt kiküszöbölni? Segítség!

Figyelt kérdés
barátommal már lassan egy éve vagyunk együtt, de még mindig nem feküdtünk le. Mikor először próbálkoztunk, akkor nem ment, mivel nagyon féjt, utána felkerestem pár nőgyógyászt, ők úgy bántak velem mint egy útszélivel, és mivel nagyon erős hüvelyi gyulladást diagnosztizáltak utána, nagyon fájt, mikor megvizsgáltak, zokogva jöttem ki mind két alkalommal a rendelőből. Majd találtam egy rendes nőgyógyászt, ő megszüntette a panaszaimat. le akartunkf eküdni mégegyszer a barátommal, de egyszerűen anniyra mérhetetlenül fájt, hogy az első löketnél, szinte még a makk fele sem ment be, már nagyon fájt, és egyszerűen elbőgtem magamat. nagyon régóta szeretnénk, de egyszerűen nem sikerül annyira fáj! Már semmi bajom nincs, semmi fertőzés semmi. gondoltam, hogy jó, kibírom a fájdalmat, de ráidegesítem magamat, nagyon sok előjátékot csinálunk, de ennek ellenére is. Első löket fáj, összezárulnak akaratlanul ott lent az izmaim és.. kész.. ennyi. Nagyon kész vagyok már idegileg e miatt nem tudom mit lehetne csinálni, itthon is próbálom maganak, de egyszerűen nagyon szűk vagyok. csinálgatta a abrátom ujjal a tágítgatást, de mindig nagyon fájt, még egy ujjal is. Nem tudom mitévő legyek. 19 éves lány vagyok

2012. dec. 30. 00:42
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Igen, már síkosítót is vettem.
2012. dec. 30. 00:59
 12/16 anonim ***** válasza:

Még egy tipp, ha elfogadod..

Szerintem ne valami pálinka vagy vodka vagy valami ilyesmivel kezdd. Igaz, hogy kevesebb kell belőle, de nem esik olyan jól, és az rányomhatja a bélyegét.

Üljetek le beszélgetni vagy vacsizni vagy mindkettő :) És szerintem egy édes bor vagy valami ilyesmi sokkal hasznosabb lehet. Főleg, hogy a nők a vörösbor hatására eléggé begerjednek :D

De nálad most az lesz a cél, hogy ellazítson. Annál gyengébbel szerinten nem nagyon érdemes foglalkozni. Ja, és ha lehet, akkor mindenképpen valami minőségi legyen, mert az ilyen koccintós vagy aa hasonló szintű szeszek elég durva másnaposságot, hányást is okozhatnak.

De valahol neked kell eltalélni a határt. Én azt javaslom, hogy ha bor mellett döntesz, menj el addig, amíg azt nem érded, hogy onnan már jó lesz. Utána még igyál meg fél vagy háromnegyed pohárral. De ezt ne számold bele, ez csak azért kell, hogy az elején jobban ellazulj és utána tovább fog tartani.

2012. dec. 30. 01:07
 13/16 anonim ***** válasza:

ha nem szokott a piához akkor nem kell minőségi bor.

minek?

egy 4-500ft félédes vörösbor,kólával.

megisszátok és megpróbáljátok.

2012. dec. 30. 01:09
 14/16 anonim ***** válasza:

Pont a kólával lehet gond, mert az szénsavas... szex közben, hát..

Én úgy vagyok vele, hogy adjuk meg a módját. De ti tudjátok.

2012. dec. 30. 01:22
 15/16 anonim ***** válasza:
gondolom elsőre nem ágyleszakítós pumpálás lesz,szóval nem fog felrázódni a kóla:D.
2012. dec. 30. 01:24
 16/16 anonim ***** válasza:

Ugyan ezzel a gonddal küszködtem én is anno... :)

20 éves voltam, azt hittem, hogy sose fogom elveszíteni, mert akármikor próbálkoztunk, nagyon fájt, meg nagyon erős vizelési ingert éreztem :S Meg esküszöm, azt éreztem, mintha meg akarnának erőszakolni, pedig nem volt erőszakos a párom, aztán vettünk síkosítót és azzal próbáltuk meg, persze, akkor is éreztem ám..., meg akkor sem ment elsőnek, éppen, hogy csak a hegye ment be, de akkor át is szakadt a szűzhártyám, majd pihentettük a dolgot és kb 1 hét múlva újra próbáltuk megint csak síkosítóval és már jó volt! :)

Utána sokáig kellett még használni a síkosítót, mert anélkül túl száraz voltam, biztos, be kellett járatni a nunim XD

Szóval a síkosítót mindenképp ajánlom, meg némi alkoholt, de persze nem arra gondolok, hogy legyetek részegek, de nem ártana 1-2 feles Neked előtte, hátha ellazulnál, nekem az is segített :)

Meg persze nagyon lassan kell haladni, mm-ről mm-re.

Ja, meg tudom, hogy nem jó érzés, de próbáld előző napokban tágítani magad...

Síkosítsd be az egyik ujjad és próbálkozz...

Hidd el, az is nagyon sokat segít!

Azért jó, ha magadnak csinálod, mert akkor te irányítod.

Én is így csináltam, néha lefekvés előtt próbálkoztam egy ujjal, nem volt valami kellemes, de nagyon lassan csináltam, majd elértem, hogy két ujjal tudjam csinálni...

Remélem, menni fog, kitartás! ;)

22 L

2012. dec. 30. 06:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!