Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hogyan tudnám ezt kiküszöbölni...

Hogyan tudnám ezt kiküszöbölni? Segítség!

Figyelt kérdés
barátommal már lassan egy éve vagyunk együtt, de még mindig nem feküdtünk le. Mikor először próbálkoztunk, akkor nem ment, mivel nagyon féjt, utána felkerestem pár nőgyógyászt, ők úgy bántak velem mint egy útszélivel, és mivel nagyon erős hüvelyi gyulladást diagnosztizáltak utána, nagyon fájt, mikor megvizsgáltak, zokogva jöttem ki mind két alkalommal a rendelőből. Majd találtam egy rendes nőgyógyászt, ő megszüntette a panaszaimat. le akartunkf eküdni mégegyszer a barátommal, de egyszerűen anniyra mérhetetlenül fájt, hogy az első löketnél, szinte még a makk fele sem ment be, már nagyon fájt, és egyszerűen elbőgtem magamat. nagyon régóta szeretnénk, de egyszerűen nem sikerül annyira fáj! Már semmi bajom nincs, semmi fertőzés semmi. gondoltam, hogy jó, kibírom a fájdalmat, de ráidegesítem magamat, nagyon sok előjátékot csinálunk, de ennek ellenére is. Első löket fáj, összezárulnak akaratlanul ott lent az izmaim és.. kész.. ennyi. Nagyon kész vagyok már idegileg e miatt nem tudom mit lehetne csinálni, itthon is próbálom maganak, de egyszerűen nagyon szűk vagyok. csinálgatta a abrátom ujjal a tágítgatást, de mindig nagyon fájt, még egy ujjal is. Nem tudom mitévő legyek. 19 éves lány vagyok

2012. dec. 30. 00:42
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
elnézést a tragikus helyesírásom miatt.
2012. dec. 30. 00:43
 2/16 Egy Srác Asszem válasza:

1. NE idegeskedj emiatt, majd rendbejön minden. a barátod szeret, ennyi miatt úgysem hagy el.

2. doki segít szerintem, mond el ezt és majd a nőgyógyász megmondja h mit kell tenned :D

ne görcsönj ezen

2012. dec. 30. 00:48
 3/16 anonim ***** válasza:
Nem lehet,hogy a barátod lett nagyon nagy adottsággal megáldva?
2012. dec. 30. 00:48
 4/16 anonim ***** válasza:

asszem vaginizmus a neve a dolognak.

guglizz rá.

piásan próbáltátok már?

2012. dec. 30. 00:49
 5/16 A kérdező kommentje:
én is a vaginizmusra tippeltem, mert sokat kerestem utána, de nem gondoltam volna, hogy nem szexológus kéne 19 évesen.
2012. dec. 30. 00:50
 6/16 A kérdező kommentje:
nem, nem próbáltuk még, de én is gondltam rá. És a barátom átlagos adottságokal van megáldva.
2012. dec. 30. 00:50
 7/16 anonim ***** válasza:
Így van, szerintem is el kéne mennedd nőgyógyászhoz. Szorítok nektek, remélem összejön a dolog ;)
2012. dec. 30. 00:51
 8/16 anonim ***** válasza:
Vagy a másik, igen... az alkohol. De neked kéne igazából úgy rendesen beinni, mert az megnyugtat és teljesen ellazulsz. A srácnak nem kéne, hogy észnél legyen.
2012. dec. 30. 00:52
 9/16 A kérdező kommentje:
gondoloztam, hogy elmenjek a nőgyógyászhoz, de ő végülis a fizikális bakteriális és vírusos fertőzésekre centrikus, nem az, hogy lelki tanácsokat adjon.
2012. dec. 30. 00:53
 10/16 anonim ***** válasza:
Igen... akkor szerintem először kipróbálhatnátok alkohollal, és (talán nem kell mondani) a sok síkosítót ne felejtsétek el ;)
2012. dec. 30. 00:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!