A későn elvesztett szüzességből származhat valamilyen hátrány? 21/F
ma 14:06 vagyok.
Igen. Hiába mondják, hogy legyünk türelemmel, ezt nem tudom hogy gondolják. Várunk, ok. Aztán leszek 25 és még mindig csak várok. Leszek 30, még mindig csak várok...
Amúgy nekem már most olyan érzésem van, hogy lemaradtam dolgokról.. :S
Sok ismerősöm meg ennyi idős korára már megtalálta a párját. Nem csak egy csajt. Hanem sok csaj után a párját. Mi meg még az út legelején (se) vagyunk. :S
Kedves kérdező!
Én hozzád hasonlóan 21 éves vagyok, szűz, csak éppen lány, de egyáltalán nem érzem cikinek, hogy az vagyok, padig a környezetem épp eleget cikiz emiatt. Megértem, hogy félsz attól, hogy hátrányod származik belőle, vagy lemaradsz valamiről, mert ezek bennem is megfogalmazódtak, mindezek ellenére továbbra sem tartom cikinek. Nem jött még el az én időm, ahogy a tiéd sem, pedig lett volna rá lehetőségem, de a sors közbeszólt, amiért szerintem egyszer még hálát adok.
Egyvalami biztos, hogy felnőtt fejjel vágsz majd bele, ami megannyi lelki és fizikai sérüléstől fog megkímélni.
Szerintem ha valaki szűz az alapvetően nem baj,se huszonegy,se harmic évesen,hanem inkább za ami a háttérben áll e mögött (gátlásosság,zárkozottság,túl magasak az igényeid). Ezeket gondold át,hogy mi a probléma nálad,miért nem tudsz kapcsolatot kialakitani.ha rájösz mi a baj,már az is egy lépés,mert ha felismered már tudsz változtatni rajta.Amugy meg ismerkedj,legyél kedves,nyitott ,ápolt és ami a legfontosabb,legyen önbizalmad-mert erre buknak a nők nem a szőke hercegre fehér lovon. Lehet az a gond nálad is,hogy már nagyon rágörcsölsz a témára,mint már irták előttem.
Mindenestre én sok szerencsét kivánok neked. Amugy meg ha valakinek nagyon megtetszel,nem fogja érdekelni,hogy szűz vagy e vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!