A későn elvesztett szüzességből származhat valamilyen hátrány? 21/F
Az én (mostanra már férjem) pasim, 24 évesen vesztettel el. (nem velem). :) Most már majdnem 40, nem hiszem, hogy hátránya származott ebből. :) Legalábbis nem látszik rajta. :))
Szóval nyugi, sőt, a jóképű, és vagány unokaöcsém sem volt még nővel, és már 23 éves, jelenleg egyetemista. Senki sem gondolná róla, de én tudom, mert én vagyok a "bizalmasa" a családból. :)
Nem hiszem, hogy bármilyen hátrányod szármázna belőle. Az, hogy nem élted ki magad.. ez emberfüggő. Én soha nem vágytam arra, hogy rengeteg emberrel lefeküdjek, csak azért, hogy ezt és ezt kipróbálhassam (amiket egyébként az igazival is kipróbálhattok), meg, hogy milyen mással (lehet rosszabb, nem?). Ha Te nem az a mindenkivel le akarok feküdni típus vagy, akkor nincs gáz, még akkor se, ha csak az igazival fogsz először lefeküdni. Egyébként a nők szeretik a pasikat bevezetni a szexuális örömökbe, főleg, hogy így saját magukhoz "formálhatják" - ezt ne rossznak értsd :D.
21/L ;)
Hmm.
Kedves Utolsó!
Szerintem a nők nem szeretik a szűz férfiakat.
Ti nők teljesítményre vágytok nem egy kis puhap*csre már bocs.
Én a 2. vagyok. Bevallom, én sem szeretem a szűz férfiakat, mint a nők többsége. Nem mintha sok pasim lett volna, (35 éves koromra 3 összesen).
De valahol el kell kezdeni, és a kezdő lányok talán jobban díjazzák a kezdő fiúkat, mert akkor talán nincs ott az idegesség, hogy uramisten, mit fog a másik gondolni? Ha minkdettő még kezdő, az az igazi. (vagy a másik véglet, hogy valami idősebb, szexmániás nővel kerülni össze elsőre).
14.06-os!
Én is ezt szeretném, de az idő ellenünk dolgozik, ha érted mire gondolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!