Jó, de ő konkrétan attól a néhány lánytól kérdezi, mert így mindjárt érdekesebb verni otthon a lompost ha ők válaszolnak.
2012. dec. 27. 15:12
3/12 anonim válasza:
Csak azért, hogy elveszítsem nem fogok senkivel lefeküdni..., ez nem egy teher amitől sürgősen meg kell szabadulni. (Szerintem)
Aki meg volt barátom vele nem éreztem úgy, hogy leszeretnék vele feküdni.
Szóval nálam nem prűdségből csak megvárom azt az embert, akivel úgy érzem, hogy na itt az ideje és úgy is kívánom...
2012. dec. 27. 15:15
4/12 anonim válasza:
15:12 xd
2012. dec. 27. 15:27
5/12 anonim válasza:
Csak azt tudom mondani, mint a 3. Nem fogok csak azért vkivel lefeküdni... egy fiú volt az életemben aki iránt úgy éreztem, hogy vele megtörténhetne, mert tényleg szerettem stb, de miután kiderült eme információ búcsút intett, mert neki terhet jelentett volna velem bajlódni...:)
2012. dec. 27. 15:29
6/12 anonim válasza:
én örülök h vannak lányok, akik így gondolkoznak, mint pl. a 3. és az 5. És ne is foglalkozzatok vele, mások mit mondanak, lenéznek-e emiatt, stb., nem az a valaki, aki halad a korszellemmel.
F
2012. dec. 27. 15:45
7/12 anonim válasza:
5-ös: Akkor még szerencse, hogy nem jutottatok odáig.:) Jobb így.
Egyébként én is csatlakoznék a csajokhoz. Nem jött még olyan srác, semmi különösebb oka sincs.:)
2012. dec. 27. 15:45
8/12 anonim válasza:
Vannak. Számomra ez egy nagyon mély dolog, nem csak a testről szól, hanem a lélekről is. Sajnos manapság sok pasi (és lány is egyre több) csak a matrózösztöneinek él, bele sem gondolnak, hogy a test egy szent dolog, amit nem szabad ilyen módon bemocskolni.
Volt már hosszú kapcsolatom, de sosem éreztem azt, hogy vele meg akarom tenni. Már nem is bánom, hogy így alakult. Persze ettől még megbánhatom, akárkivel is fog megtörténni.
Vallásos is vagyok, de nem vagyok fanatikus keresztény. Sosem gondoltam úgy erre a dologra, hogy azért nem fekszem le valakivel, mert azt tiltja a vallásom. Egyszerűen ez belőlem jön.
2012. dec. 27. 15:50
9/12 anonim válasza:
Utolsó: hány éves vagy?
2012. dec. 27. 16:28
10/12 anonim válasza:
Van. Nálam az játszott közre, hogy középsuliban inkább plátói szerelmeim voltak, egyetemen pedig a szakomon igencsak kevés a fiú, illetve más, egyéb helyeken is, amiket hobbiaimból, érdeklődési körömből kifolyólag látogatok. Ezenkívül, ha van is fiú a társaságban, akkor vagy van már barátnője, esetleg már el is jegyezte a szerelmét, vagy szimplán korban nem illik hozzám. Összeségében pedig elmondhatjuk, hogy az igazira várok, nem a tökéletesre!, csak egy olyan emberre akivel egy húron pendülünk, lehetőleg nagyjából megegyeznek az érdeklődési köreink, illetve aki hozzám hasonlóan komoly kapcsolatban gondolkodik. Vallásos nem vagyok, igényem pedig lenne már rá, csak nem találkoztam még azzal a személlyel, akivel közös lett volna a szimpátia. Még azt hozzátenném, hogy nem is igazán akartam volna úgy 19 éves koromig párkacsolatot, de még szexet sem. 21L
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!