Szerintem a mai lányok sietnek a nagy része már 14-15 évesen túl van rajta de ha mondjuk várna 25 évesig az sem gáz! A fiúk esetében már 18 év felett viszont k.urva gáz! Mert azt bizonyítja hogy :
1, csúnya vagy kövér
2, kisfarkú és húzza az időt mert fél bevetni
3, irtó béna és félénk
Gondolkozz el rád melyik igaz!
2013. jan. 22. 16:48
32/36 anonim válasza:
rám a 3. igaz :(((
2013. jan. 22. 16:50
33/36 anonim válasza:
Rám sztem az 1./1. része (bár még konkrétan senki se mondta-viszont az ellenkezőjét se :D )
És a 3-ik második fele.Ez inkább.Mivel még soha senkit nem szólítottam le.Viszont az is igaz h még 1X sem éreztem olyat h hú ezért a csajért ölni tudnék,muszáj h az enyém legyen.(max képeken tv-ben lehet ilyen csajokat látni)
Valahogy nyűgnek éreznék 1 nőt is, viszont az is az h még szűz vagyok.
19/F
2013. jan. 22. 16:58
34/36 anonim válasza:
Hülyeség a cikizési őrület. Igaz, hogy a szociális hálóban érezhető, ha a szexuális nyitottságod nem a többiekéhez hasonló mederben halad, de úgysem szól ez (sem) másról, mint önmagad boldogságáról. Jómagam 21 és fél éven át a legboldogabb szűz voltam a világon, mert tettem az egészre magasról. Aztán kezdtem csak el nyűgös lenni, és lám, felpörögtek az események. :D Érezze magát jól az illető, ennyi a lényeg. Ha nincs is jól amiatt, hogy nem történik vele / nem tesz azért, amit szeretne, ott egy megértő és segítő barát sokat jelenthet. :o) Ne cikizzünk senkit emiatt, én azt mondom.
2013. jan. 22. 17:59
35/36 anonim válasza:
Én 30 évesen veszítettem el és egyáltalán nem bántam meg. Sokkal jobban örülök, hogy egy olyan lánnyal lehettem együtt, akit igazán szeretek. Bár nem mondom okozott rengeteg frusztrációt, önbizalomhiányt is már 20 felett, dolgoztak rendesen a hormonok, de félénk voltam. Végre találtam egy olyan lányt, akit szeretek és így vele nagyon harmonikus minden már az első perctől. Persze sokan furcsának tartják biztos, de olyannal a legszebb elveszteni, aki iránt érzünk valamit. Lehet ehhez is megjegyzéseket fűzni.
2013. febr. 1. 17:38
36/36 stevejones válasza:
A nászéjszaka után már egy kicsit ciki, de addig NEM!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!