Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hány éves kortól "ciki" azt...

Hány éves kortól "ciki" azt mondani, hogy szűz vagyok?

Figyelt kérdés

Mert nem hiszem, hogy ez bármelyik korig normális lenne.

Mert 50 éves vagyok és szűz, az már furcsán hangzik, talán már ciki.

Na de mikortól "gáz" szűznek lenni?

2012. dec. 26. 20:49
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
0%
15 alatt elég ciki!! 50-évesen fúúhh bazzeg mien bűnronda lehetsz??:O:DD
2012. dec. 27. 08:14
 22/36 anonim válasza:
rendkívül intelligens vagy!! ...
2012. dec. 27. 12:05
 23/36 anonim ***** válasza:
ha nekemszól kedves utánamszólo akkor még reneden belül is inteligens vagyok nemugymint egyesek csumpa! Üdv elöző
2012. dec. 27. 13:54
 24/36 Theodorik84 ***** válasza:

Szia!

Addig nem "gáz" amíg Te magad nem érzed annak, nem számít igazán ki mit mond. A szüzesség elvesztésével egy kaput nyithatsz a gyönyör irányába (persze ahhoz még egy-két tényezőnek közre kell játszania) amibe ha egyszer belekostolsz kívánni fogod. Mondjuk a szüzességed tökéletes pasitesztelő is lehet. Aki komolyabbat szeretne tőled az ki fogja várni a számodra is megfelelő alkalmat szóval még előny is lehet a szüzességed :) Amúgy a kérdésedre a válasz szerintem 27-28 éves korodra lesz maximum kellemetlen 30 fölött meg már minden nap ajándék (ahogy egy ismerősöm mondaná) 28/F

2012. dec. 27. 21:24
 25/36 A kérdező kommentje:
Remélem nem lesz pasitesztelő, mivel fiú vagyok.
2012. dec. 28. 13:11
 26/36 anonim ***** válasza:
100%
30F vagyok és szűz. Szerintem azonban a szüzesség mint olyan nőknél van inkább, gondolok itt szűzhártya. Férfiak inkább tapasztalatlanok, kezdők ha úgy tetszik. Ciki nem ciki, ez van, különösebben nem foglalkozom vele és nem érdekelnek mások (főleg idegenek) véleményei. Nem hencegek vele, de nem is vagyok rá büszke. Egyszer talán majd találok egy értelmes és kedves nőt, aki értékelni fogja, h nem volt meg minden második lány a városban. Nem elveszíteni akarom a "szüzességem" minden áron, hisz türelmesen keresem azt nőt aki szeret és akit szerethetek.
2012. dec. 28. 13:55
 27/36 Theodorik84 ***** válasza:
Akkor ne haragudj kedves kérdező, a nemedet nem tudtam, de akkor tudom ajánlani a figyelmedbe a 40 éves szűz című filmet
2012. dec. 28. 14:06
 28/36 A kérdező kommentje:
Tegnap volt, de nem néztem meg, pedig megakartam nézni.
2012. dec. 31. 13:47
 29/36 anonim ***** válasza:
Szerintem nem ciki, csak fura.
2013. jan. 2. 11:40
 30/36 anonim válasza:
50%

Ha vissza tudnék menni az időben, már 13 évesen elvesztettem volna. Már megvolt bennem a vágy, de visszatartásaim voltak, pedig annyi minden hülyeségen túl lettem volna már, mire nagykorú lettem volna. . .

Szerintem 25 év után már gáz, mert a hiába a lélek hamvassága,ennek ellenére a biológia már dolgozik, és az egészséghez hozzá tartozik a szex, szexualitás. A szex megvonása lelki és testi torzuláshoz is vezet.

2013. jan. 3. 19:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!