Hány éves kortól "ciki" azt mondani, hogy szűz vagyok?
Mert nem hiszem, hogy ez bármelyik korig normális lenne.
Mert 50 éves vagyok és szűz, az már furcsán hangzik, talán már ciki.
Na de mikortól "gáz" szűznek lenni?
Szia!
Addig nem "gáz" amíg Te magad nem érzed annak, nem számít igazán ki mit mond. A szüzesség elvesztésével egy kaput nyithatsz a gyönyör irányába (persze ahhoz még egy-két tényezőnek közre kell játszania) amibe ha egyszer belekostolsz kívánni fogod. Mondjuk a szüzességed tökéletes pasitesztelő is lehet. Aki komolyabbat szeretne tőled az ki fogja várni a számodra is megfelelő alkalmat szóval még előny is lehet a szüzességed :) Amúgy a kérdésedre a válasz szerintem 27-28 éves korodra lesz maximum kellemetlen 30 fölött meg már minden nap ajándék (ahogy egy ismerősöm mondaná) 28/F
Ha vissza tudnék menni az időben, már 13 évesen elvesztettem volna. Már megvolt bennem a vágy, de visszatartásaim voltak, pedig annyi minden hülyeségen túl lettem volna már, mire nagykorú lettem volna. . .
Szerintem 25 év után már gáz, mert a hiába a lélek hamvassága,ennek ellenére a biológia már dolgozik, és az egészséghez hozzá tartozik a szex, szexualitás. A szex megvonása lelki és testi torzuláshoz is vezet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!