Hány éves kortól "ciki" azt mondani, hogy szűz vagyok?
Mert nem hiszem, hogy ez bármelyik korig normális lenne.
Mert 50 éves vagyok és szűz, az már furcsán hangzik, talán már ciki.
Na de mikortól "gáz" szűznek lenni?
De vannak, aki megkérdezik, akárhol jöhet a kérdés.
Ha vki azt mondja, , akkor feltételezhető, hogy szűz.
Nem azt mondta,hogy 50,hanem,hogy " Mert 50 éves vagyok és szűz, az már furcsán hangzik".
Amúgy ez helyzettől is függ,mert van aki az esküvőig vár,de talán 35.
Jaj 9-es,,
Kérdező igaz hogy magánügyed amúgy, tehát nem kell mások orrára kötni a szexuális életeddel egyetemben. És nem nem ciki, csak azért elég fura mondjuk 30 évesen, bakker egy normális ember életébe beletartozik a szex is.
DE egyébként hogy megnyugtassalak, a szüzesség aztán hü de számít ám, ennyi erővel egyszer szexeltél és? És akkor mi van? Ha aztán soha többet akkor juj de sokat számított ám. Nem lesz több önbizalmad, fogod magad hü de jobban érezni ettől. De azért kiindulási pontnak jó, nem mintha lenne msá választásod ^^.
Na de ezek a majd ha megtaláltad, igen van benne valami, de azért ne már 40 évesen "óóh hát nem jött el, na sebaj majd 70 évesen"(jó hogy Mo.-n férfiak átlag életkora olyan 70-80 között van). Amúgy is a több tapasztalat jó lehet.
Egyébként is lehet xy rosszul gondolkozik, azt mindenkit elkönyvel nem az igazinak, és háát óó pedig nem rajta múlt. Szóval ez olyan bleh,.. nem minden jött-ment csövessel kell összejönni, de nem is csak a szuper-tökéletessel. VAGY azt is lehet, csak akkor próbálkozni kell.
Úgyhogy nem ciki, te dolgod, biztos lesz aki ettől hülyének/furának/losernek néz de őket le lehet .....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!