Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mikor veszítsem el?

Mikor veszítsem el?

Figyelt kérdés
Mármint még csak 15 vagyok.Én arra gondoltam, hogy kéne várnom addig, amíg be nem töltöm a 16-ot de a párom kicsit türelmetlen. Szeretem és nagyon szívesen neki adnám, de nagyon félek, hogy mennyire fog fájni... Ráadásul még csak 3 hónapja vagyunk együtt... Szerintetek meddig várjunk kb?

2012. dec. 26. 19:20
 1/10 anonim ***** válasza:
Még vagy 2 hónapot várnék
2012. dec. 26. 19:22
 2/10 anonim ***** válasza:
Én meg 2 évet.
2012. dec. 26. 19:23
 3/10 A kérdező kommentje:
2 ÉVET? :O de miért?
2012. dec. 26. 19:26
 4/10 gondolkozz válasza:
81%
A szüzességedet a majdani férjed számára tartogasd, ahogy a szexet is. A mostani "párod" 99% valószínűséggel nem lesz a férjed, így felesleges vele bármiféle szexuális viszonyt folytatnod. Attól, hogy mostanában "menő" tizenévesen elveszteni, nem kötelező. A szüzességedet csak egyszer tudod elveszíteni és hogyha nem vársz a házasságig, nagyon bánni fogod. Én szóltam előre.
2012. dec. 26. 19:31
 5/10 A kérdező kommentje:

Nézd én értem, hogy mire gondolsz, de ez nekem sok lenne, hogy ha a "férjemnek" kellene adnom a szűzességem...és 18 éves fejjel nem fogja 3 hónap után megkérni a kezem mert még túl fiatal. De bocsi ez nálam biztos, hogy nem menne, hogy annak adjam aki "esetleg" lehet a férjem is....ki tudja? Lehet, hogy vele együtt maradok addig :)

Sőt én nagyon örülnék neki, és megmondta, hogy ő is. Én látom rajta, hogy betartja az "Örökre" szót. De a házasság csak egy gyűrű és egy papír. Nem tulajdonítok olyan sok jelentőséget ennek... Ráadásul az, hogy szeretem nem egy gyűrű fogja bebizonyítani.

2012. dec. 26. 19:36
 6/10 anonim ***** válasza:
szerintem várd meg amíg 16 éves leszel. Ha pedig a arátod nem tud várni más módon is ki tudod elégíteni.
2012. dec. 27. 02:45
 7/10 anonim ***** válasza:
Minél később akarod elveszíteni a szüzességed, annál jobban lehet Téged tisztelni, becsülni. Ha hamar túl akarsz lenni rajta, akkor nem is mondom, mit gondolok rólad!
2012. dec. 27. 07:59
 8/10 A kérdező kommentje:
fuj dehogy akarok rajta hamarabb túl lenni....gusztustalannak tartom xddddd én biztos h tudok várni és remélem ő is kibírja ezt a pár hónapot amíg 16 leszek :)
2012. dec. 28. 18:15
 9/10 anonim ***** válasza:
90%

Ha gusztustalannak tartod, az azt jelenti, hogy nem állsz rá készen. Miért akarod megtenni? Divatból? Ebben az esetben sajnállak. Vagy azért, mert félsz, hogy a srác elhagy? Nos, ha ezért elhagy, akkor úgyis jobbat érdemelsz.

De persze a te életed, szóval nem igazán érdekel.

2012. dec. 28. 20:02
 10/10 A kérdező kommentje:
ki mondta h most akarom elveszíteni???????? én csak annyit kérdeztem h szerintetek mennyit kell rá várnom....nem, nem félek h emiatt elhagy mert tudom h szeret és nem vagyok ribanc h divatból veszítsem el....tudod nem minden 15 éves lány ribanc....-.-" nem kell mindenkit annak nézni csak azért mert vannak olyanok is akiknek ez semmit nem jelent hogy mikor meg kivel vesztik el, de nekem nagyon is sokat....
2013. jan. 5. 15:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!