Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Veszítsem el egy haverral,...

Veszítsem el egy haverral, vagy várjak még, hátha jön valaki más?

Figyelt kérdés
Szóval nem nagyon volt még rendes kapcsolatom, sőt egyáltalán nem volt, csak kavartam ezzel-azzal, sokan vissza is utasítottak vagy átvertek, sokat koppantam, és unom. Sőt nem is szeretnék kapcsolatot, mert nagyon sok fontos dolog van az életemben, és nem érzem magam késznek egy kapcsolatra, viszont őszintén bevallom hiányzik a szex. Kavarásoknál az ujjazásig mentem még csak el. Sokszor olyan szexuális feszültség van bennem, hogy nem tudok gondolkodni, vagy elvonatkoztatni. Van egy elég jó haverom, akiről tudom, hogy most szingli, még ha néha fűz is csajokat, és talán belemenne. Vagy várjak? Csak a semmire várok. Plussz tudja, hogy szűz vagyok, amiért úgy érezné, hogy nem teheti, meg mit tudom én. Nem tudom mit csináljak. Segítsetek, mert nem igazán bírom tovább. Az emberek is valahol állatok...16L
2012. nov. 4. 00:31
 1/10 anonim ***** válasza:
54%
Szerintem várj, nem kerget a tatár. Az ilyen "muszáj szexek" nem szoktak jól elsülni.
2012. nov. 4. 00:35
 2/10 anonim ***** válasza:
54%
16 évesen tényleg ilyen sürgős???
2012. nov. 4. 00:39
 3/10 anonim ***** válasza:
62%
Ne csináld csak olyanal,aki megérdemli...várj mert ha jön egy olyan,akit szeretsz és hosszabb idöre tervezel vele neki esetleg rosszul eshetnek régi apró kalandjaid...és veszekedést is kiválthat...tapasztalatból mondom...
2012. nov. 4. 00:42
 4/10 anonim ***** válasza:
54%
siman varj meg,szerintem 16evesen nem maradtal le semmirol.elhiszem,hogy rossz a szexualis feszultseg,de inkabb akkor masztizz naponta 2x.legalabbis szerintem(!) korai a szex 16evesen...
2012. nov. 4. 00:44
 5/10 Hole Hunter ***** válasza:
54%
Ne legyél buta! Ennyi erővel egy egész focicsapatnak is odadobhatnád magad...hamár lúd, legyen kövér alapon. Hidd el, viszonylag kevesen maradnak örökre szűzek! :)
2012. nov. 4. 00:49
 6/10 anonim ***** válasza:
70%
Ezek a problémáid 16, azaz TIZENHAT ÉVESEN? Irigyellek.
2012. nov. 4. 01:29
 7/10 anonim ***** válasza:
Mindenképpen veszítsd el minél hamarabb hogy szeezz tapasztalatot és mire megtalálod az igazit arra már lesz szexuális tapasztalatud. Még a negatív tapasztalat is jobb annál hogy tapasztalatlan mradsz.
2012. nov. 4. 10:39
 8/10 anonim ***** válasza:
Vegyél ügyesen egy vibrátort, hogy kéznél legyen ha kell. A lefekvéssel még várj szerintem, mert éretlen vagy, mint a zöld szilva:DD
2012. nov. 4. 11:03
 9/10 A kérdező kommentje:
nem hinném, hogy akkor jobb első alkalom, ha teljesen beleszeretek valakibe, az meg csak megdugni akar, és a végén eldob, mint egy használt zsepit. lehet, hogy szerelmes nem vagyok, de ebben a szituációban engem nem használhatnak ki, maximum én mást, és ez így biztonságos. én nem akarok, és nem is leszek áldozat. voltam már elégszer. és igen 16 vagyok, viszont olyanokat éltem már meg, amit sok 40 éves sem, és azokat megoldottam teljesen egyedül. úgyhogy az, hogy ebben kérek segítséget, nem azt jelenti, hogy nincs más problémám és ez a legnagyobb, csak ebben kérek segítséget.
2012. nov. 5. 15:44
 10/10 anonim válasza:

Én is egy barátommal veszítettem el, 15 évesen és egyáltalán nem bántam meg sőt kapcsolat lett belőle.

16/L

2012. nov. 5. 18:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!