Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szeret vagy csak azt akarja?

Szeret vagy csak azt akarja?

Figyelt kérdés

A barátommal 1 hónapja vagyunk eggyütt. Azt mondja hogy szeret, de vajon komolyan gondolja? Azt mondta ha nem gondolná komolyan, akkor nem járna velem. Azt mondta hogy addig vár rám ameddig kell. Megbeszéltük hogy 6-7 hónap után megtesszuk. De én félek.. Egyszer ugy érzem készenállok, egyszer pedig ugy hogy nem. Miért van ez?

Normális válaszokat várok!!

2012. dec. 26. 18:47
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha 6-7 hónapot vár rád, akkor feltehetőleg nem csak azt akarja, akkor keresne valakit, aki beadja a derekát max 2 óra után. Tehát mi a sz@rért kell itt a rosszat keresni, mikor semmi nem utal rá?
2012. dec. 26. 18:50
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem tudom, nem vagyok gondolatolvasó.
2012. dec. 26. 18:50
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2012. dec. 26. 18:55
 4/7 anonim ***** válasza:

Valószínűleg szeret téged, különben nem várna rád ennyit.

Különben meg addig ne feküdj le vele, amíg nem érzed magad késznek. Még 6-7 hónap után se.

2012. dec. 26. 20:09
 5/7 A kérdező kommentje:
koszonom a valaszokat:) lehet hulyen hangzik, de vagyok ra :)
2012. dec. 26. 20:18
 6/7 anonim válasza:
Ugyan ez van nállunk is. Azt hiszi hogy csak azért vagyok vele mert meg akarom fektetni, ami nem igaz. Ez nekem elég szarul esik hogy nem hiszi el hogy mennyire szeretem. Még 2 hónap után se. Hidd el én is nem egy vajjal mehettem volna el, csak a szexért. Viszont nekem ő sokal fontosabb abbéli. Hidd el ha képes lenne 7 hónapot várni akkor nagyon szeret. Nem muszáj már holnap lefejni, várhattok még egy kicsit. Azalatt legalább ki ismeritek egymás testét (petting... Stb). Legalább mire odakerültök tudjátok mi a jó a mási félnek.
2012. dec. 28. 07:47
 7/7 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen a valaszt!! :)
2012. dec. 28. 16:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!