Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Engem szeret, vagy csak el...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Engem szeret, vagy csak el akarja felejteni a volt csaját?

Figyelt kérdés

Nem régen ismerkedtem meg vele, nagyon beleszerettem. De félek, hogy én csak arra vagyok jó, hogy elfelejtse a volt barátnőjét.

Nagyon szerelmes volt a lányba. Már egy éve szakítottak, de barátok maradtak. Ő szerintem bízott benne, hogy kibékülnek. A csaj nagyon szép és sokat szemétkedett vele, a szeme láttára jött össze másokkal.

Velem nagyon kedves, és úgy érzem, szeret is, bemutatott már a családjának is, de félek, hogy még szerelmes belé. Én nem nézek ki olyan jól mint a volt nője, ráadásul találkoznia is kell vele, mert egy suliba járnak.

Mit tennétek a helyemben? Lehet, hogy idővel szerelmes lesz belém?

23L

2012. jan. 30. 14:57
 1/1 anonim ***** válasza:

Nem csaltak téged már meg ?

Lehet ,h majd most fognak ha ennyire könnyen dobálja az ex csaja a pasikat akkor lehet vissza is fog kacsintani .

Az,h te nem vagy olyan csinos azzal ne törődj lehet a belsőd fogta meg őt és az sokkalta nagyobb kincs mint a külső.

F

2012. jan. 31. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!