Mit tegyek ha a barátom le akar velem feküdni?
Nem a barátod, csak meg akar fektetni, minél hamarabb. Ha belemégy akkor tudni fogja, hogy neked kétszáz szivecske elég, hogy letold a bugyid. ... S ez még nem is lenne baj, de mindenki más is tudni fogja.
Gondolkodj.
Tegnap este ismerted meg, és ő rögtön a szex-témával jön, leplezetlenül megkérdezi, hogy akarod-e a dolgot. Nem tudom, ennyi idő után hogy nevezheted a barátodnak, egyrészt, másrészt meg, a chates szívecskék száma nem hiszem, hogy hűen jellemzi az ő érzelmeinek hevességét.
A kategória alapján úgy gondolom, még szűz vagy. Te döntésed, meg minden, én is 17 voltam, mikor elveszítettem. Mellesleg, nem volt egy kellemes élmény, mert részeg voltam és egy olyan pasival történt, akit csak egy icipicivel régebb óta ismertem, mint te a tied. És hát, mit ne mondjak, miután megtörtént a dolog, annyit se törődött velem, mint egy elhervadt fűszállal. Szerintem, aki ilyen rövid ismertség után már rögtön ezen a témán agyal, az nem sok másra vágyik.... legalábbis tőled.
De én nem ismerem a pasit, és ha csak tegnap ismerted meg, akkor te sem ismered őt igazán. Szerintem még ne bízz benne. Ha azt mondod, hogy nem feküdnél le vele (még), és megszakítja veled a kapcsolatot, akkor szerintem tudod, mi az ábra. 1 nap után azért még nemigen lehet a párod valaki...
♥♥♥♥♥ ♥♥♥♥♥ ♥♥♥♥♥ ♥♥♥♥♥ ♥♥♥♥♥ ♥♥♥♥♥ ♥♥♥♥♥ ♥♥♥♥♥ ♥♥♥♥♥ ♥♥♥♥♥
na, akkor dugunk este? (ez 250 )
még 1 napja se ismered de már megkérdezi?:D:D
hát ha cask egy kalandra vágysz akkor miért ne,
ha komolyabb dologra, akkor jobb ha nem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!