Az a helyzet,hogy van egy barátom,akivel már pár hónapja járunk. Igaz,sztem egy jó darabig a sex nem fog szóba jönni,mert én erre nem vagyok lelkileg még érett úgy érzem,sőt biztos. De lehet,hogy a pettinget szóba fogja hozni. Csak az a baj,hogy azzal én nem nagyon vagyok megbarátkozva,meg valahogy nem is érzem szükségesnek,vmiért nem tartom "jó dolognak"...szerintetek nagy csalódást okoznék neki azzal,ha megmondanám majd neki,hogy csókolózásnál nem lehet több?:S Vagy esetleg megvan az esélye,hoyg emiatt elhagy?
2009. aug. 24. 14:47
1/10 anonim válasza:
Ha emiatt elhagy, csak a sexre kellesz neki. Orulok, hogy belatod, hogy meg nem vagy ra keszen, sok tizeneves lany ezert tesz meggondolatlan dolgokat[enis azt tettem 2 evvel ezelott, 14 evesen, sajnos... meg is bantam.. bar csak 8 honap utan fekudtunk le, de nem alltam ra keszen. 15 honapig tartott, azutan jott a mostani parom, akivel masfel eve egyutt vagyok, raert volna vele elvesztenem, de hat utolag konnyu okosnak lenni...]
Nyugodtan legyel vele oszinte, ha szeret, megerti es nem erolteti. Semmit ne tegyel, amire ugy erzed nem allsz keszen, mert a kesobbi szexualis eletedre ez kihathat.
2009. aug. 24. 14:50
2/10 anonim válasza:
ha nem érzed késznek magad a szexre, helyes ha nem vágsz bele. ha szóba hozzá a pettinget, szerintem ne utasítsd el kereken (hacsak nem vagy nagyon fiatal, hány éves vagy?). Ha már megbízol benne és jó ideje együttvagytok, és úgy érzed, hogy szereted, akkor beszélgessetek a pettingről és lehet h meg jön hozzá a kedved, ahogy oldódnak a gátlásaid. de ha csak azért tennéd, hogy ne veszítsd el a srácot, akkor semmiképp se tedd, mivel ha szeret akkor egy ilyen dolog miatt nem hagyna el. L/17
2009. aug. 24. 14:57
3/10 anonim válasza:
az h szexelni nemakarsz, azzal semmi baj sincsen. de az h a pettinget nemtartod jónak, az sztem baromság. ebből azjön le, h még nemigazán vagy érett egy kapcsolatra. ugyanis a petting az kb hozzátartopzik előbb utóbb a kapcsolathoz, és nagyon jó segítség abban h a lány felkészüljön testileg és lelkileg is a szexre. ha érettebb lennél, és jobban készen állnál egy teljesebb kapcsolatra, akkor nem elleneznéd a pettinget. és ha a fiúnak ez nemfog tetszeni, nemazért nemfog tetszeni, mert csak a szexre kellettél neki, hanem azért, mert ebből neki is az fog lejönni, h elég fiatal vagy,ég belül, és nemvagy kész egy normálisabb kapcsolatra.
bár ez attólfügg h hányéves vagy. ha 12-13-14-15 akkor érthető, akkor ne vedd magadra amit mondtam.
2009. aug. 24. 15:14
4/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! 14 éves vagyok...de sztem ha 1 vagy 2 évet várok még a pettingel is,akkor sem kések se le semmiről :) ..és igen,meglehet hogy fiatal vagyok,de attól még szeretem a srácot,nagyon is. :)
2009. aug. 24. 16:01
5/10 anonim válasza:
Helló, ha a srác is 14, belefér a várakozás. Ha 16, akkor lehet, hogy több is kéne már neki...
2009. aug. 24. 16:53
6/10 anonim válasza:
Hát,nem mondanám,h ha e miatt elhagyna,akkor csak a sexre kelletél neki,mert ez is épp olyan fontos,mint a csók.Hozzá tartozik a párkapcsolathoz,szerintem próbáljátok meg,ha meg neked nem fog tetszeni(amit kizártnak tartok),akkor mond meg h nem akarod és kész,vagy megérti,vagy elhagy.
2009. aug. 26. 20:19
7/10 anonim válasza:
A csók is petting.Ha megkérdezi miért nem pettingeltek mond neki ezt:)
2009. aug. 26. 20:41
8/10 anonim válasza:
legyél őszinte. ha elhagy akkor csak arra kellettél volna neki,s aztán hagyott volna el,tehát nem veszítesz vele el semmit. ha megért biztosan szeret.
2009. aug. 26. 21:11
9/10 anonim válasza:
Ha emiatt elhagy hülye..,de miért hagyna el azt mondat jó darabig szex szóba sem jöhet,nahát,akor..addig meg elesztek..De am miért kérdeznéd meg hogy lehetne-e több?,Kezd el simogatni elég ha csak a belső combját vagy fenekét kezded venni fogja mit szeretnél,és bizti megértő lesz,ha vhol azt mondod hogy ott hagyátok abba...sok sikert,rem segítetem:)17/L
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!