Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, nálatok zavaró tényező...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nálatok zavaró tényező ha?

Figyelt kérdés

...ha egy fiú "oldalról nézve vékony"??

Igen, magamra gondoltam. Viszonylag izmos vagyok, széles vállú de egyszerűen oldalról nézve úgy nézek ki mint egy "cérnaszál". Rendszeresen járok edzeni szóval próbálok ellene tenni valamit.

Bírhat döntő befolyással ez a kis "probléma"? (pl.: emiatt nem jössz össze egy ilyen fiúval?) Vagy ez legyen a legkisebb gond a fiúban? :)

Előre is köszi a válaszokat! Ja és lehetőleg komoly válaszokat adjatok :)

2010. ápr. 13. 21:50
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
66%
soha ne fordulj oldalra és no para
2010. ápr. 13. 21:51
 2/19 A kérdező kommentje:
bocsi a szóismétlésekért!
2010. ápr. 13. 21:51
 3/19 anonim ***** válasza:
100%

Igaza van az elsőnek. :P

na jó,nem,amúgy ez legyen a legnagyobb bajod,szerintem ezt figyeljük a legkevésbé. :) Ha megvan az összkép,ez nem számít. :)

17/L

2010. ápr. 13. 21:53
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Miért lenne baj. Ha a barátnőd lennék, többet néznélek előlről. Am meg szerintem nincs ezzel semmi baj...
2010. ápr. 13. 21:54
 5/19 A kérdező kommentje:

Köszi szépen a kommenteket :)

Megnyugtattatok 17/F

2010. ápr. 13. 21:55
 6/19 anonim ***** válasza:
100%

Ha a barátnőd lennék,nem oldalról néznélek,nem kérnélek meg hogy jajj légyszives állj már meg és fordulj oldalra hogy nézel ki úgy :D

Ez legyen a legkisebb gond a fiúban ;):)

2010. ápr. 13. 21:57
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
Engem egyáltalán nemzavar. Sőt inkább legyen vékony, mint egy gorilla.:D
2010. ápr. 13. 21:59
 8/19 anonim ***** válasza:
100%

elözö vagyok.

SZóval inkább legyen vékony, ne legyen olyan mint egy gorilla.:D

2010. ápr. 13. 21:59
 9/19 A kérdező kommentje:
Köszi! Idáig eléggé zavart ez a kérdés de ti segítettetek nekem és mostmár tudom, hogy akinek igazán bejövök az nem azt fogja nézni, hogy oldalról hogy nézek ki:)
2010. ápr. 13. 22:02
 10/19 A kérdező kommentje:
utolsó: értem :)
2010. ápr. 13. 22:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!