Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nálatok zavaró tényező ha?
...ha egy fiú "oldalról nézve vékony"??
Igen, magamra gondoltam. Viszonylag izmos vagyok, széles vállú de egyszerűen oldalról nézve úgy nézek ki mint egy "cérnaszál". Rendszeresen járok edzeni szóval próbálok ellene tenni valamit.
Bírhat döntő befolyással ez a kis "probléma"? (pl.: emiatt nem jössz össze egy ilyen fiúval?) Vagy ez legyen a legkisebb gond a fiúban? :)
Előre is köszi a válaszokat! Ja és lehetőleg komoly válaszokat adjatok :)
Csak úgy sétálhatsz a lány mellett, h te szembe vele hátra fele mész (:
Amúgy nem gond. Miért lenne az? :D
Nem tudom... én a "bolhából is elefántot típus" vagyok :D
17/F
azok a problémák egy 17 éves fiatalembernek... :)
Nyugalom, ha megunod a konditermet, majd visszasírod ezt az állapotot, addig meg ne zavarjon, ha egy csaj emiatt dob, mert "oldalról nézve cérna" hát... akkor lehet jobb keresni egy másikat.
Jó nem vok lány, de akk dupla edzés mellre!
Tárogatás 8 kilóval, tömérdek mennyiségű fekvő+bicepsz.
És akk oldalról is jól fogsz kinézni :-)
Ja és lemaradt, h a deltát se hagyd, ahoz egy olyan 3-5 kiló az ideális.
Na a legfontosabb is majdnem lemaradt, h hátizomra is rengeteget gyúrj, és akk formás leszel, és "kiszélesedsz" ;-)
Ne haragudj, nem akarlak lenézni, de ha kérdésed van nyugodtan írd ide vissza :-)
15/F
sok gyakorlat mellizmokra és a hasizmokra:)
vagy mennyé aztán dolgozz valami komoly fizikai munkát
nekem mind2 bevált (: de nem hinném h annyira zavarná őket ..
15/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!