Mi a véleményetek arról ha valaki 13-14-15 éves korában már nem szűz?
Az, hogy hamar megtalálta a nagy szerelmet!
Mert ugye csak akkor kéne szexuális viszonyt léátesiteni ha szerelmesek meg blablabla, föleg ebben a korban.
Nincs ebben semmi undorito, ha nem 2 havonta játszod el ezt mindig más fiuval.
Én is 13 évesen adtam oda szüzességem egy 12 éves lánynak, azota is együtt vagyunk...
16/F
# 7
Nem mondom, hogy jó volt. De egyrészt ezt csak romantikus legenda, régen is működtek a hormonok, sőt, még erősebben, mint manapság, mert nem voltak pótcselekvések. Így pont ezért házasodtak ilyen fiatalon a lányok, mert a férfi többé kevésbé így lehetett biztos benne, hogy szűz a felesége. Amúgy meg ugyan úgy bejártak a "szénakazalba" nyáron a legények meg a fiúk, azzal a különbséggel, hogy akkor nem posztolták fészbúkra, hogy mekkorát kúrtak délután, mert más volt az erkölcsi rend, szégyen volt a házasságon kívüli szex (persze ettől még létezett). Pl. nem is olyan rég találkoztam egy statisztikával az 1800-as évek végéről magyarországról, hogy mennyire magas volt a "koraszülöttek" aránya MO-n. Érdekes mód jellemzőan 5-6 hónapra születtek a gyerekek a házasságkötéstől számítva. Érdekes, nemde? Természetesen nagy részük egészséges, 3 kiló feletti gyermek volt...
# 9
"akkoriban a lányok tudták, hogy mit csinálnak"
Ugyan már, ezt te sem hiheted el. Akkoriban SEMMIT nem tudtak kb. a szexualitásról a fiatalok, ugyanis nem volt róla semmilyen felvilágosítás, nem látták a tv-ben, hogy mi is az és nem volt internet sem, illetve nem látták az utcán sem, mert intim dolog volt... Egymás között beszélgettek róla, aztán kisült "valami" (ált. egy gyerek).
Lehet, hogy ma sok a kérdés, hogy "terhes lehetek-e", akkoriban meg simán sok volt a gyerek és kész. Semmivel sem voltak felkészültebbek, mint a mai gyerekek.
Én egyáltalan nem ítélem el őket.De azért az tényleg eléggé gáz, hogy védekezés nélkül csinálják.Na meg a sok mell kidobós, pucsítós képek facebookon. Attól hányok. Én sem vagyok már szűz és csak egy pasival feküdtem le, a barátommal.:) Ès nem menőségből, hanem szerelemből. De azért ha már odaadják a "kincsüket" egy fiúnak akkor legalább legyenek tisztában a veszélyeivel is. Mert gáz ha 13 évesen már terhes. De vannak kivételek.
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!