Hogyan beszélhetnék erről a barátnőmmel? 16/L
Figyelt kérdés
ő 15 éves, egy hete van egy 17 éves barátja... lefekdütek. egy hét után!!! kb. 2 hete ismerték egymást. a barátnőm szűz volt még, nemtudom, de engem ez zavar, hogy egy hét után lefeküdt vele, de nem tudom hogy mondjam meg neki, h szerintem ez nem jó, ugy hogy ne bántsam meg. ráadásul ő legjobb barátnő. de a srác az előző barátnőét miatta dobta, egy hét után lefeküdtek, mennyi az esélye hogy barátnőmet is dobni fogja egy másik lány miatt?... nem akarom h ez miatt szomorú, legyen , és hogy összevesszünk...SEGÍTSETEK!!2012. dec. 23. 21:21
11/11 anonim válasza:
Ez a barátnőd döntése volt.
Mellesleg az IGAZI legjobb barátnők nem haragudnak meg egymásra ha a másik az igazat elmondja,szóval szerintem mondd el neki amit itt leírtál,bár jobban ne avatkozz bele a kapcsolatába! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!