Hogyan beszélhetnék erről a barátnőmmel? 16/L
Figyelt kérdés
ő 15 éves, egy hete van egy 17 éves barátja... lefekdütek. egy hét után!!! kb. 2 hete ismerték egymást. a barátnőm szűz volt még, nemtudom, de engem ez zavar, hogy egy hét után lefeküdt vele, de nem tudom hogy mondjam meg neki, h szerintem ez nem jó, ugy hogy ne bántsam meg. ráadásul ő legjobb barátnő. de a srác az előző barátnőét miatta dobta, egy hét után lefeküdtek, mennyi az esélye hogy barátnőmet is dobni fogja egy másik lány miatt?... nem akarom h ez miatt szomorú, legyen , és hogy összevesszünk...SEGÍTSETEK!!2012. dec. 23. 21:21
2/11 anonim válasza:
Már megtörtént, szerintem ne szólj bele, ne "piríts rá", ehhez Neked nincs közöd.
3/11 anonim válasza:
Mindenképpen kicsit erősebben kell oda mondani neki ha nem lát a "szerelemtől" .. :) Találkozz vele valahol ahol kevesen vannak és kezdj neki.. :)
4/11 anonim válasza:
Jól látod, hogy ez nem jó és nem helyes és bizony vidáman ott fogják hagyni a következő könnyű prédáért. De úgy gondolom, hiába is beszélnél vele erről, egyrészt nem hallgatna rád (meg már úgyis mindegy), másrészt vérig sértődne.
Tehát a két eset: 1. Beszélsz vele és jól besértődik. 2. Nem beszélsz vele és rosszul érzed magad.
5/11 anonim válasza:
Ez a "barátnőm" annyira átlátszó duma...Na mindegy,nem igazán szólhatsz bele ilyesmibe szerintem,de meg mondhatod a véleményed.Hogyan?Simán szemtől szembe.
6/11 anonim válasza:
Igen, dobni fogja, nem, nem fog használni most semmilyen fejmosás, nem, nem tudod megakadályozni a szakítást, és igen, nagy szüksége lesz akkor és ott rád.
8/11 anonim válasza:
A barátnöd egy utolso szhaja ribi.... mi volt a kérdés?
9/11 anonim válasza:
Nem a te dolgod..
Szerintem szűz vagy, és legbelül kicsit irigy az élményére... kicsit. (Az előttem szóló meg nagyon...)
10/11 anonim válasza:
Felelőtlen,buta csitri a barátnőd,és a srác szinte biztos dobja is vagy még egyszer-kétszer jól megdugja.Mond el neki,hogy szerinted nem kellett volna,és hogy felelőtlen volt,egy barátnő legyen őszinte ha emiatt haragszik akkor az az Ő baja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!