Szakitottad vagy tágítottad már saját magadnak a szűzhártyádat?
Figyelt kérdés
2009. aug. 24. 09:33
1/11 anonim válasza:
nem szakítottam,viszont tágítottam mert már megujjaztam magam meg vagy 5-6mini tampon elhasználtam;)
14/L
3/11 A kérdező kommentje:
Én se,csak kíváncsi voltam:D
2009. aug. 24. 12:29
4/11 anonim válasza:
nem, ez milyen hülyeség már, csinál egyáltalán vki ilyet? :o
5/11 A kérdező kommentje:
igen,de szreintem nincs ezzel baj.Én is tágitanám legszivesebben :S
2009. aug. 24. 13:32
6/11 anonim válasza:
nem a szűzhártyát lehet tágítani, észlény, hanem a hüvelyt.
7/11 anonim válasza:
Semmit nem kell tágítani. Sem a hüvelyt, sem a szűzhártyát!
Az adott pillanatban hidd el, hogy tudni fogja a tested mi a dörgés...
8/11 anonim válasza:
Hát ilyen eszement kérdést...?!?!?!!!Hogy jut eszébe valakinek ilyesmi?!?? Nagyon pihent vagy! Javaslom nézegess,talán olvasgass könyveket unalmadban! Akár biológiai tartalmút is! Meglásd, érdekes lesz, és főként nem jut eszedbe ilyen hülyeségeken agyalni!
9/11 A kérdező kommentje:
Ki agyal ezen?
Amugy meg úgy értettem,hogy maszturbálás közben.......ugy egész véletlenül..............te kis tökéletes
2009. aug. 31. 07:28
10/11 anonim válasza:
Igen, tágítottam. Amikor egy ujjam után a második ujjamat is bedugtam, akkor éreztem, hogy a szűzhártyámon a lyuk egyre inkább tágul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!